5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci0002tituDeşi s-a tot tergiversat ideea şi mulţi n-au crezut-o, sincer nici noi, din surse sigure, pe stadionul Orăşenesc, din Titu, se vor juca meciuri de Liga a 4-a! Intră să vezi cine va juca acolo din sezonul viitor! În plus, obiectivul este unul îndrăzneț! 


Din toamnă, Roberto Ziduri îşi va juca meciurile din organizare proprie, la Titu - pe stadionul Orăşenesc! Deocamdată, echipa nu-şi va schimba numele, dar obectivul este clar: promovarea în Liga a 3-a! Miercuri, 18 iulie, Roberto Ziduri îşi va relua pregătirile pentru noul sezon competiţional, cu un meci amical la... Titu, adversară fiindu-i nou promovata Sportul Voineşti. Până la finalizarea „discuţiilor”, antrenorul lotului rămâne Aurelian Godianc, care totuşi va avea o misiune extem de dificilă, în actualele condiţii!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii