5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

unirearacariprimulantrenamUnirea Răcari a început pregătirile pentru sezonul 2018-2019, în Liga a 4-a. Ultima noutate, Bogdan Dinu. Elevii lui Marinică Ionică vor juca mâine, primul amical, cu Flacăra Moreni. Mai mulți jucători au fost refuzați și nu pentru că nu ar avea valoare, dar posturile sunt, deja, ocupate.

 

Unirea Răcari a avut, aseară, primul antrenament. La echipa pregătită de Marinică Ionică, ajutat de secundul Marian Sorescu, a ajuns și Bogdan Dinu, care, din câte am aflat, a semnat, deja, cu gruparea din sudul județului.

De la primul antrenament au lipsit – motivat - o serie de jucători și care, spun sursele noastre, vor absenta și de la amicalul de mâine cu Flacăra. Chiar și așa, cei de la Răcari își doresc să facă o figură frumoasă în primul joc de pregătire.

În altă ordine de idei, mai mulți jucători care și-au manifestat dorința de a veni la Unirea Răcari au fost refuzați, pentru că majoritatea posturilor sunt… ”betonate”. Și totuși, nu este exclus ca la echipă să mai apară câteva nume.

Totodată, trebuie precizat că s-a renunțat la colaborarea cu Dicu și Mirescu, după ce aceștia au ... ”jucat la două capete”. 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii