1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bucsani909Unirea Bucșani nu este una dintre echipele de top din fotbalul dâmbovițean, dar nici dintre cele care s-ar lupta pentru evitarea retrogradării! Cu bune și cu rele, ”spartanii” au terminat la finele turului, pe un merituos loc 7 în Liga a 4-a și vor mult mai mult, în retur! Succes!



7.Unirea Bucșani 17 9 1 7 41-40 28

”Spartanii” au fost învinși pe ”Dalles Parc” doar de echipele de top din serie - Gloria Cornești, Recolta Gura Șuții, Urban Titu și Cetatea Târgoviște la... masa verde! N-am fost prezenți la meci, așa că nici nu vrem să mai comentăm finalul... Oricum, Unirea Bucșani este una dintre echipele cele mai aspru pedepsite din campionatul județean - disciplinar și financiar, dacă trecem în revistă sancțiunile dictate de către comisiile AJF, deși ”alții” au (mai) umblat cu... ”cioara vopsită”, fie după incidente, neprezentări sau contestații! Cum-necum, Unirea a terminat înaintea unor echipe cu pretenții, așa că mai mult ca sigur că ”spartanii” vor reuși să-și consolideze poziția la finalul sezonului, dacă nu cumva vor termina în primele 6!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii