1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001dragomirestifieni111Avem declarațiile oficialilor de la cele mai bune formații din Liga a 4-a! Am vrut să vedem ce cred aceștia despre reluarea sezonului! Dacă despre Ligile a 2-a și a 3-a știm cam ce decizii a luat FRF, ei bine, despre ligile județene, nu știm mai nimic! Ideea este că președinții AJF-urilor… așteaptă. În județul nostru, n-am auzit nici măcar pe unul dintre conducătorii sau antrenorii de la Liga a 4-a, contactați de noi, ca cineva de la AJF Dâmbovița să le fi cerut măcar o părere în privința campionatului județean!

 

Am stat de vorbă cu oficiali de la Roberto Ziduri, Gloria Cornești, Recolta Gura Șuții, Cetatea Târgoviște, Urban Titu și CSM Fieni. Majoritatea spun că reluarea sezonului este aproape imposibilă.

Impedimente?

1.Nu toate echipele au condiții care să respecte normele sanitare. Sunt formații care nu au nici măcar apă curentă (n.r. - și abia acum ne lovim de omologarea terenurilor în condiții neregulamentare).

2.Problema transportului, cu minim 10 persoane într-un microbuz.

3.Problema juniorilor din prima echipă, fiind necesar acordul scris al părinților pentru a juca.

4.Condiții de securitate / S-ar juca fără spectatori, dar mai apar pe ici și colo destui, dintre cei care nu respectă nici legea și nu credem că este cazul să dăm exemple.

5.Testarea jucătorilor și procurarea de termoscannere necesare la intarea în vestiare, AJF fiind obligată să le procure!



Ei bine, să vedem care au fost părerile oficialilor

Dan Negriloaia (finanțator Roberto Ziduri)
”Din câte am auzit, deși nimeni nu ne-a cerut vreo părere - s-ar merge pe înghețarea campionatului, urmând să fim declarați campioni județeni. Oricum, nu sunt condiții pentru reluare, decât cumva, restrâns, cu play-off între primele clasate. Dacă mi se va cere părerea o să mi-o exprim pe larg, dar nu mă deranjează nici dacă AJF ar decide numărul echipelor din play-off!”

Nelu Radu (Gloria Cornești)
”Mi se pare imposibil să se reia campionatul. În primul rând, nu toate echipele au condiții minime de respectare a condițiilor se igienă. Și aici vorbim în primul rând de apă curentă, dincolo de vestiare, lumină etc. Dacă va fi declarată campioană Roberto Ziduri… chiar nu avem nimic împotrivă. Ar fi greu să reluăm campionatul și să jucăm la 40 de grade, în iulie!”

Constantuin Dinu (Recolta Gura Șuții)
” Este imposibil să jucăm în condiții normale de igienă! Credem că un turneu play-off, cu primele clasate, sistem fiecare cu fiecare, pe terenuri neutre, ar putea fi organizat. Cât despre retrogradare, AJF poate găsi soluția!”

Ionel Pitaru (Cetatea Târgoviște)
”Cea mai bună variantă ar fi un play-off - numai tur, pe terenuri neutre.”

Vasile Constantin - Grecu (UrbanTitu)
”Nu văd cum s-ar mai putea juca în condiții normale, returul. Poate că cel mai bine ar fi un turneu cu primele 3 clasate, pentru desemnarea campioanei, cu meciuri directe, numai tur, pe terenuri neutre și cea mai bună să meargă la baraj. Nu mai retrogradează nimeni și mărim Liga a 4-a la 20, eventual cu două serii și la final cu play-off, primele două clasate din fiecare serie!”

Sandu Dragomir (CSM Fieni)
”Nu se mai poate juca până la toamnă, poate doar un play-off, cu primele 8 clasate. La retrogradare, un play-aut, promovare/retrogradare, între ultimele clasate din Liga 4 și primele din seriile Ligii a 5-a. La Promoție, eventual, baraj pentru promovare între primele două clasate.”

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii