1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci800goldincornerIeri, a avut loc ședința Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița, în urma căreia s-a decis „înghețarea” campionatului județean de fotbal. Din câte am aflat, pentru stabilirea echipei campioane și care va participa la barajul de promovare în Liga 3-a, primele 3 clasate în momentul întreruperii campionatului vor juca pe teren neutru, sistem ”fiecare cu fiecare”, cu punctele înjumătățite! În ordine - Roberto Ziduri 26p*, Gloria Cornești25p și Recolta Gura Șuții 24*.



Astfel că din Liga a 4-a nu va retrograda nimnei, urmând ca noul sezon competional 2020/2021 să fie organizat pe două serii a câte 12 echipe - în principiu Nord și Sud, cu play-off , la finalul sezonului regulat, pentru reducerea deplasărilor și eliminarea etapelor intermediare.

Nu se vor mai relua nici campionatele Onoare - liga a 5-a și Promoție - Liga a 6-a, urmând ca într-o viitoare ședință a Comitetului Executiv să se stabilească sistemul de promovare - având la bază, în primul rând criteriul sportiv și îndeplinirea condițiilor impuse de regulament - condiții, bază materială, etc. (n.r - de retrogradat nu retrogradează nimeni).

Din sezonul viitor vor fi serii a câte 12 echipe, fără etape intermediare.

Vom reveni și cu alte informații.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii