4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci800liga5După cum vă informasem, conform datelor de start pentru ligile județene, avansate de AJF Dâmbovița, în acest weekend ar fi trebuit ca fotbalul mic dâmbovițean să plece la drum. Ei bine, din sursele noastre, am aflat că AJF așteaptă ”undă verde” abia pentru sfârșitul lunii septembrie!



Ei bine, dacă cele două serii ale Ligii a 4-a au fost creionate, urmând a fi propuse spre aprobare Comitetului Executiv - care s-ar reuni în ședință miercuri, 26 august, ar mai fi o problemă: Roberto Ziduri - din cauza - ”taxelor enorme impuse de FRF și a protocolului medical” (după cum ne-a declarat Armand Mihălăchioiu) nu s-a înscris în Liga a 3-a și AJF va trebui să refacă cele două serii!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii