1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastra001Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia susține miercuri primul joc oficial din acest an, cu Politehnica Iași, la baza FRF de la Buftea, cu începere de la ora 17.00. Dâmbovițenii au coborât pe locul 7 după victoria Viitorului cu Hermannstadt, 2-1, dar pot reveni pe loc de play-off, cu un succes în fața echipei antrenate de Daniel Pancu.



"Va fi un meci dificil, cu o echipă care a terminat bine turul de campionat și este în creștere de formă. Trebuie să fim concentrați, să îndeplinim cerințele staff-ului și sunt sigur că vom termina meciul victorioși. Am arătat că suntem puternici și organizați și sper să începem acest retur cu dreptul", a prefațat autorul ultimului gol al Chindiei din 2020, Marco Dulca, primul meci din returul campionatului, într-o declarație acordată paginii oficiale a clubului Chindia.

Jucătorii antrenați de Emil Săndoi vor evolua la doar trei zile după meciul cu Iașiul din nou în campionat, în disputa cu Dinamo (sâmbătă, ora 20.00, în Ștefan cel Mare).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii