1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voluntarichindia2020dec77Dambovitapenet, Liga 1 / Victoria cu Dinamo nu doar că o readuce pe Chindia pe poziție de play-off, după 17 etape ale Ligii I, parcurs la care nu se gândea nici cel mai optimist suporter, dar confirmă o formă foarte bună a echipei lui Emil Săndoi. Din 27 noiembrie, Chindia nu a mai pierdut niciun meci oficial, în Cupă sau campionat, bifând trei victorii, cu tot cu cea din 16-imile Cupei și patru rezultate de egalitate.



De asemenea, Târgoviștea stă foarte bine la capitolul victorii în deplasare în acest sezon. Echipa dâmbovițeană s-a impus în jocurile de la Botoșani, Craiova, Voluntari și Dinamo, în care nici măcar nu a primit gol. În următoarele două etape ale Ligii I, Chindia va întâlni Academica Clinceni, pe teren propriu, și AFC Hermannstadt, în deplasare. Apoi urmează dubla de acasă cu CFR Cluj și FC Botoșani. "Trebuie să fim realiști, obiectivul nostru rămâne menținerea în Liga I", a vorbit tehnicianul Chindiei, Emil Săndoi.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie 2020, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii