1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

popescufcsb21Dambovitapenet, Liga 1 / Jucătorul dâmbovițean, considerat marea surpriză a FCSB-ului din actualul sezon, a înscris un gol de generic, în victoria cu FC Botoșani, 2-1 la Giurgiu. Octavian Popescu a înscris în minutul 66, cu un șut de la distanță, din lateral stânga, după o combinație cu Florin Tănase.

"Mi-a venit de la sine acea execuție, am văzut la Neymar și am încercat și eu același lucru. Toată săptămâna m-a tocat toată lumea să dau la poartă! Pentru că în general nu prea îmi vine să dau la poartă. Sper să-mi dea mai mult curaj această reușită. E foarte bine că am câștigat și că suntem acolo sus. Sperăm s-o ținem tot așa. Sincer, bănuiam că o s-o învingem pe FC Botoșani", a declarat Popescu, la Telekom Sport, la finalul jocului. Un alt dâmbovițean, Andrei Vlad, portarul FCSB-ului, nu a fost utilizat duminică. Vlad a acuzat o accidentare ușoară în Supercupa cu CFR, astfel că între buturi a ajuns Straton.

Foto: prosport.ro 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii