1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafarulpopanegutDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a reușit cel mai bun meci din acest sezon al Ligii I, 2-0 cu Farul Constanța, la Ploiești, la revenirea echipei pe ”Ilie Oană”. Daniel Popa a marcat ambele goluri ale întâlnirii, după scenarii aproape identice, de fiecare dată scăpat singur cu fostul târgoviștean Marian Aioani (40, 84). Chindia a avut și alte ocazii, în afara golurilor, Cantave, Neguț (bară) sau Marian Șerban trecând pe lângă alte reușite.



În schimb, Farul a trimis primul șut pe poartă în prelungirile reprizei a doua. Per total, o evoluție excelentă a roș-albaștrilor, care s-au descurcat fără Florea și Baxevanos, impresia generală fiind că Emil Săndoi a câștigat net duelul tactic cu Gică Hagi.

De amintit și că în tribune au fost peste 1.000 de spectatori, care au susținut-o pe Chindia pe tot parcursul meciului. Și Farul a avut galerie la Ploiești: 50 de fani din Peluza Marină au făcut deplasarea pe ”Ilie Oană”. Jocul s-a disputat în spiritul fair-play-ului, atât în teren, cât și în tribune. Pentru Chindia urmează deplasarea de miercuri, din Cupă, de la Miercurea Ciuc.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii