1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emilsandoiiulie2020Dambovitapenenet, Liga 1 / Chindia a câștigat cu Farul, 2-0 la Ploiești, la capătul unei prestații foarte bune, lucru remarcat de antrenorul principal al târgoviștenilor la finalul jocului. "Vreau să îi felicit pe băieți pentru modul cum s-au implicat în joc, pentru efort și pentru dăruire, până la ultima picătură de energie. Mă bucur că am reușit să speculăm greșelile pe care adversarii le-au făcut în defensivă.”

”Echipa noastră s-a ridicat, pe parcursul celor 90 de minute, la rigurozitatea și realismul din campionatul trecut. De acest aspect sunt cel mai bucuros. Cred că a fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon", a declarat tehnicianul Chindiei la Telekom Sport.

Chindia și-a asigurat toate punctele din confruntarea cu Gică Hagi după dubla de senzație a lui Daniel Popa, singurul vârf al roș-albaștrilor în partida de sâmbătă. Popa a evoluat în toate cele nouă meciuri din Liga I în acest campionat și, exceptând golurile de ieri, a mai punctat o dată, cu FC Voluntari (1-2).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii