1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

farulchindia2022febDambovitapenet, Liga 1 / Chindia strânge rândurile pentru barajul cu Chiajna care, în eventualitatea unei victorii, i-ar asigura prezenta în Liga I pentru a-l patrulea sezon consecutiv. "Am terminat play-out-ul, dar lupta continuă! Mai avem puțin până la îndeplinirea obiectivului, asigurarea prezenței în cel de-al patrulea sezon consecutiv în Liga I, performanță unică în istoria fotbalului târgoviștean.”

”Să fim alături de băieții noștri în următoarele jocuri! Continuăm împreună, în Liga I! Hai Chindia!", e mesajul transmis de club. E de așteptat ca târgovișteni să aibă galerie solidă la manșa tur, programată sâmbătă la Chiajna, la ora 15.30.

Chindia, la al patrulea baraj în patru ani!
Barajul de la finalul acestui sezon este al patrulea pentru echipa din Târgoviște în decurs de doar patru ani. În 2018, Chindia a ratat dramatic promovarea în Liga I, după 0-1, 1-0 și 0-3 la penalty-uri cu FC Voluntari.

În 2020, la capătul primului campionat în Liga I, Chindia a supraviețuit pe prima scenă după o dublă cu CS Mioveni, 2-0 și 1-1.

În sfârșit, vara trecută, Florea & co. au jucat semifinala barajului pentru cupele europene, 2-3 cu Viitorul, la Buzău.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii