3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mihalceaiulie2022VDambovitapenet, Superliga  / Chindia nu a început deloc bine sezonul, două puncte după șase meciuri oficiale, parcurs care i-a iritat pe suporteri și a tensionat serios atmosfera din club. Abia instalat la Târgoviște, la începutul lui iunie, Adrian Mihalcea ar avea postul pus în pericol dacă echipa nu va câștiga măcar un meci din următoarele două, miercuri cu Petrolul și sâmbătă cu UTA. În birourile asociaților se caută deja variante pentru banca tehnică, în cazul în care se va renunța la serviciile fostului antrenor de la Unirea Slobozia.



Ar fi prima schimbare de antrenor foarte rapidă din istoria curentă a clubului Chindia, respectiv din 2010 până astăzi. În ultimii opt ani, Nicu Croitoru, Viorel Moldovan și Emil Săndoi au fost numele principalilor care au condus echipa. Foarte probabil, dezamăgit și el de rezultatele din ultima vreme, Adrian Mihalcea va opera mai multe modificări în abordarea meciului cu FCP.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii