1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

suporterichindia2022Dambovitapenet, Superliga / Pe pagina de facebook FC Chindia Târgoviște - pagina suporterilor a apărut, în cursul serii de ieri - un text interesant, chiar înaintea jocului de astăzi, cu Petrolul Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”, cu târgoviștenii drept ... gazde! Vă invităm să citiți acest text care a adus deja o mulțime de reacții în... spațiul dâmbovițean! 




”Indiferent de rivalitatea noastră geografică de atâția ani cu Argeșul, cu Prahova, cu vecinii, indiferent de toate întâmplările din trecut, astăzi trebuie să ne înclinămn cu toții și, pe fondul neputinței, ca să nu spunem incompetenței factorilor locali de a construi O TRIBUNĂ

SĂ LE MULȚUMIM PLOIEȘTENILOR PENTRU GĂZDUIRE și să sperăm că mâine va câștiga cel mai bun, iar în tribune va domina fair-play-ul.

Când am ajuns acolo, în vara lui 2019, a fost vorba că vom rămâne nouă luni. Din nouă luni s-au făcut doi ani, din doi ani - trei, iar în iarna asta vom aniversa trei și jumătate de când suntem pe drumuri. Pentru că, fără supărare, oamenii de la Ploiești au avut treburile lor, gazon de reparat etc, așa că am fost împinși sa căutăm alte soluții și am ajuns la Buftea, Giurgiu sau Buzău.

Suntem singura echipă din România care timp de trei sezoane în Liga I nu a jucat măcar un meci acasă. Hermannstadt a făcut-o, apropo, iar UTA, când s-a plimbat pe lângă oraș, nu era în Liga I, exemple care ni se tot flutură în ultimii ani.

Ne dorim meciuri cu Petrolul la Târgoviște și Ploiești, la fel cum era acum câteva decenii. Până atunci, Dumnezeu știe când - sau poate nici el - mâine jucăm acasă, pe terenul lor. Poate în iarnă vom ajunge la Măgurele sau la Miercurea Ciuc.

Indemnăm la fair-play și la respect reciproc, pe un stadion pe care ne-am simțit atâta vreme ca acasă și care oricum arată mult mai bine decât viitoarea coșmelie de la noi.

O coșmelie despre care nicidată nu vom ști cât a costat.

Pace tuturor!”

Foto: facebook 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii