1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihalceaiulie2022VDambovitapenet, Superliga / Fără victorie în nouă partide în Liga I, Chindia joacă astăzi pe terenul unei alte echipe în mare suferință, U Cluj, care a câștigat totuși runda trecută primul meci din acest sezon, 1-0, cu CS Mioveni. Jocul se anunță unul decisiv pentru antrenorul Chindiei, Adrian Mihalcea, pe care doar o minune l-ar mai ține în funcție dacă se va pierde și la Mediaș. "Ne așteaptă o partidă dificilă. Situația nu este deloc ok. Nu am reușit să câștigăm încă, deși avem momente foarte bune de joc, nu am putut să ne impunem până acum. Va fi un teren greu la Mediaș, va ploua, suprafața de joc oricum nu este în condiții foarte bune. ”

”Va fi un meci de luptă. Sunt convins că va veni și victoria, că atitudinea băieților va fi cea corespunzătoare. Dacă nu vom câștiga situația din clasament va deveni îngrijorătoare. Din păcate, avem câțiva jucători indisponibili: Dinu, Passaglia, Cherchez, Mihaiu. Egalul nu știu cât de mult ne-ar ajuta, dar o victorie ne-ar liniști, pentru că avem o problemă de mental după aceste rezultate. Avem nevoie de un delic, iar asta înseamnă trei puncte la Mediaș", a prefațat antrenorul Chindiei disputa cu Universitatea Cluj.

Meciul e programat duminică, ora 18.30, pe terenul lui Gaz Metan, după suspendarea dictată de LPF în dreptul clujenilor, două etape departe de propriul teren pentru incidentele de la meciul cu Sepsi.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii