4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

craiovachindia2019gspLiga 1 / La doar câteva minute după meciul de pe ”Ion Oblemenco”, reacțiile, dar mai ales comentariile celor doi antrenori, erau legate de... subiecte total diferite! Corneliu Papură era deja cu gândul la returul cu Honved, în vreme ce Moldovan trebuia să vorbească mai mult de... Dinamo, decât de Chindia!



„Am câștigat un meci destul de complicat, având în vedere că în urmă cu trei zile am jucat în Europa League. Acum am întâlnit o echipă care a venit în pressing, o echipă bine organizată. Puteam închide meciul și să nu mai tremurăm pe final. Pe final s-a simțit oboseala și am cedat inițiativa. Dacă aveam mai mulți jucători, aș fi schimbat mult mai mult în primul 11. Trebuie să gestionăm bine situația în care ne aflăm. Noi pregătim fiecare meci să-l câștigăm. Trebuie să ne gândim acum să pregătim următorul meci cu Honved și să ne refacem. Odihna e singurul lucru la care mă gândesc acum. Putem să ne calificăm”, a declarat antrenorul oltenilor, la finalul meciului cu Chindia, pentru ”Look Sport”.

De partea cealaltă, după cum vă spuneam, lumea a fost interesată mai mult de subiectul ”Dinamo”: "Nu vreau să discut acest subiect, sunt antrenorul Chindiei şi nimic mai mult. De ce mă întrebi? Eu cred că Dinamo atrage, indiferent de situaţie, foarte mulţi antrenori. Este un challenge interesant, dar nu vreau să fac mai multe comentarii. Nu vreau să dezvolt subiectul. Întrebaţi conducerea dacă voi mai fi pe bancă la următorul meci, eu sunt sub contract şi trebuie să-l respect. Ce vreau eu are prea puţină importanţă în momentul de faţă, din moment ce sunt sub contract", a spus Viorel Moldovan, pentru același post de televiziune. Întrebat dacă doare să piardă o asemenea oportunitate, Moldovan a răspuns enigmatic: "Nu se ştie!"

Foto: gsp.ro

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii