1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

botosanichindia21Chindia Târgoviște a renunțat la doi jucători! Anunțul a fost postat pe site-ul oficial al clubului târgoviștean! Unul dintre cei doi jucători a pus umărul la promovarea grupării de sub Turn în Liga 1! Celălalt a venit în vară, dar nu a convins! Vezi cine sunt cei doi! 



Chindia a încetat raporturile contractuale cu Mihai Leca și Andrei Burlacu, chiar în ultima zi a mercato-ului de iarnă. Anunțul a fost postat pe site-ul oficial al clubului târgoviștean. Leca sosise la Târgoviște în urmă cu un an, contribuind la promovarea echipei în Liga I. Burlacu, în schimb, a fost transferat în vară, imediat după promovare, evoluțiile sale fiind departe de așteptările suporterilor și ale staff-ului. În acest sezon, Leca a bifat 19 meciuri în campionatul Ligii I, iar Burlacu 14. Ambii și-au trecut în cont câte un gol, Leca în jocul cu Dinamo (3-2), iar Burlacu la Clinceni (1-3).

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii