1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovachindia2019gsp"Jucătorii, antrenorii, membrii staff-ului administrativ precum și ceilalți angajați ai clubului au fost testați pe 15, 22 și 29 mai. Toate rezultatele sunt negative, iar pregătirea continuă cu respectarea normelor impuse de autoritățile statului", se arată într-un comunicat oficial al clubului dâmbovițean.



Sâmbătă au sosit rezultatele pentru testele efectuate vineri. Conform protocolului MS-MTS, următoarele teste pentru depistarea infectărilor cu coronavirus vor avea loc cu 2-3 zile înainte de reluarea campionatului, adică cel mai probabil pe 9-10 iunie. Apoi, toți cei angrenați în desfășurarea jocurilor oficiale vor fi testați o dată la 14 zile, până la finalul sezonului. În cazul play-out-ului, ultimele meciuri ar trebui să se dispute aproape de 1 august, cu barajul pentru promovare/retrogradare în primul week-end al lunii august.

Vom reveni.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii