1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

hagi2020Antrenorul Viitorului a prefațat disputa care va avea loc mâine seară, la Ploiești, într-o conferință de presă scurtă, care a durat puțin peste trei minute. Hagi a avut cuvinte de laudă pentru Chindia, pe care a învins-o totuși de două ori în prima fază a campionatului.



Managerul de la Viitorul anunță că va da credit și unor fotbaliști care nu au prins lotul în prima etapă disputată după reluarea campionatului. "Este o deplasare dificilă, chiar dacă avem rezultate pozitive cu Chindia. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, stă bine în teren, are un antrenor fost mare jucător, cu experiență. Sper să jucăm bine și să ne întoarcem cu puncte acasă. Vom face mai multe schimbări, jucăm din trei în trei zile. Trebuie să rulez tot lotul, sper să fiu inspirat în alegerea jucătorilor. Aștept de la cei care intră cu Chindia să se comporte la fel ca cei care au jucat cu Politehnica Iași", a vorbit Gheorghe Hagi pentru site-ul oficial al clubului.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii