1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emilsandoiiulie2020Emil Săndoi (55 ani) a obținut primul succes în postura de antrenor principal al Chindiei Târgoviște. Săndoi a mutat inspirat, iar echipa a făcut un joc consistent, poate cel mai bun din acest play-out al Ligii I. "Este o victorie meritată și foarte muncită. Vreau să îi felicit pe jucători pentru atitudinea pe care au avut-o în această partidă. Au reușit să domine jocul într-o proporție destul de mare.”



”Mă bucur că am reușit să înscriem de trei ori și mă bucur pentru jucătorii străini, care au înscris puțin în acest campionat, dar astăzi au făcut diferența. Sper ca acest rezultat să fie un declic pentru noi", a vorbit tehnicianul din Craiova la finalul jocului câștigat cu Clinceni, 3-1. Chindia pregătește acum deplasarea lungă de la Iași, unde o va întâlni pe Politehnica, duminică, de la ora 14.00. În sezonul regular al Ligii I, Chindia a remizat la Iași, 2-2 și a câștigat la Ploiești, 2-1, iar în turul play-out-ului a pierdut pe Ilie Oană, 0-2.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii