1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emilsandoiiulie2020Chindia a legat victoria cu Dinamo de o remiză la Clinceni, cu Academica, 0-0, la capătul unui meci spectaculos, disputat pe caniculă, la o oră deloc potrivită pentru fotbal, (15:30). Târgoviștenii au ratat un penalty, prin Florea, la începutul reprizei a doua, și au mai avut alte câteva ocazii importante, printre care o minge centrată în transversală de Dumitrașcu.



Și gazdele au avut șansele lor, dar fie bara, fie Dinu Moldovan, s-au opus la șuturile ilfovenilor. Cu punctul de la Clinceni, primul în deplasare în această stagiune, Chindia ajunge pe locul 7 în clasamentul Ligii I. "„Eu zic că jocul de astăzi a avut un ritm destul de bun, ambele echipe s-au implicat. Și noi am avut perioade mai bune cu ocazii de gol, și Clinceni a avut. Până la urmă, chiar dacă am ratat o lovitură de la 11 metri și a fost un moment cheie al meciului, pentru că am avut o cădere după, cred că este un rezultat echilibrat. Pe alocuri am făcut unele greșeli individuale. Ne-a convenit când Florea a înscris cu Dinamo și am câștigat cu 1-0. Se întâmplă să ratezi. Asta este, o să marcheze data viitoare”, a declarat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, la finalul jocului.

În etapa următoare, a patra a campionatului, Chindia va juca vineri la Ploiești cu AFC Hermannstadt (ora 18.00).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii