5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

tonipetrearapidoct22Dambovitapenet, Superliga / Chindia a reușit a cincea victorie în ultimele șase meciuri jucate în Superligă, 1-0 cu Hermannstadt, la Mediaș (în tur 1-1) și și-a reconfirmat titlul de echipa momentului în fotbalul românesc. Singurul gol al jocului a fost marcat de Daniel Celea, în minutul 51. Cu cele trei puncte cucerite duminică seară, echipa antrenată de Toni Petrea a ajuns la cota 19, urcând până pe poziția a 11 a clasamentului. Următorul meci oficial al rol-albaștrilor este programat miercuri, 9 noiembrie, la Ploiești, cu FC Argeș în Cupa României (Grupa D, etapa a II-a). În campionat, Chindia va întâlni Farul Constanța, sâmbătă, 12 noiembrie, ora 17.30, tot la Ploiești.

"Am început meciul destul de bine, i-am supus unei presiuni, nu le-am dat șansa să vină peste noi. Ne-am creat și unele situații, nu am reușit să marcăm din păcate, nu am fost foarte inspirați la șuturi, la ultima pasă. E important că am marcat în repriza a doua. Inevitabil am făcut pasul înapoi, mă bucur că nu am primit gol și am câștigat. Ne simțim bine, suntem fericiți. Nu avem timp de sărbătorit, urmează meci de Cupă. Țin să felicit jucătorii pentru atitudine și pentru rezultat. E un lot echilibrat, cu jucători de valoare, foarte muncitori. Când formezi un grup puternic și ai încredere în forțele tale, vin și rezultatele. Mă bucur de acest moment, mă bucur că am reușit să ne ridicăm, eram într-o situație delicată. Asta dă încredere jucătorilor", a declarat antrenorul care face minuni pe banca târgoviștenilor, Toni Petrea.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii