1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

corbiimari210Viitorul Găești - Ei bine, iată un conducător care (mai) recunoaşte că întreaga vină pentru înfrângere cade pe umerii lui! Intră să vezi despre cum a fost catalogată înfrângerea din runda secundă, în care găeștenii au primit zece goluri.

 

AS Corbii Mari - Viitorul Găeşti 10-3. Pentru învingători au marcat: Fl.Dobrin 4, M.Pitaru 3, D.Marcu, M.Stan şi Fl.Răduţă. „Am gândit bine primul unsprezece. Am început excelent partida de la Corbii Mari, iar în minutul 30 conduceam cu 3-0”! După care... potopul! „Corbii” i-au „ciugulit” serios pe găeştenii lui „Friţ”, dar îmbucurător este un lucru: nimeni nu dă vina pe arbitraj, pentru că... „Am făcut meciul praf”, după cum notează „Friţ”!

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii