4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001bezdead2018Remiză, dar cu bătaie, pe final! „Chiar n-aţi aflat de bătaia de ieri?” Ne-a întrebat cineva... curios, pentru că n-a văzut detalii despre incidentul zilei! Vezi unde a fost finalul atât de încins, încât au ieșit... ”scântei”! Totodată, așteptăm și detalii de la această confruntare, din teren și dincolo de el! 

 


Nu avea cum să treaca etapa şi să n-avem parte de un incident! La Buciumeni - de unde, deocamdată, nu ştim prea multe, zice-se că s-au încins „spiritele”, pe  final şi remiza dintre Voinţa Bezdead şi Flacăra Şuţa Seacă , 1-1, s-ar fi încheiat cu o bătaie generală! Aşteptăm „reacţii” din cele două tabere, până când vom primi „reacţia”... Comisiei de Competiţii şi Disciplină! Oricum, până în zorii zilei de astăzi, nimeni n-a suflat o vorbă!

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii