1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoicupadec2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia n-a scăpat de ceea ce s-a temut cel mai tare în meciul cu CFR, respectiv arbitrajul. Singurul gol din jocul de la Ploiești, marcat de Omrani, a fost precedat de un henț clar, al lui Costache. La final, antrenorul Chindiei a repetat discursul din ultimele săptămâni, acuzând prestațiile arbitrilor care au privat-o pe Chindia de puncte importante.



"A fost un joc echilibrat, cu un început mai bun al CFR-ului. Noi am început cu o teamă inexplicabilă. Cred că au fost două reprize total distincte, prima dominată de oaspeți, a doua cu un joc mai bun al nostru și ocazii mai mari. Referitor la faza golului, consider că a fost henț clar. Un henț identic cu cel al nostru din meciul cu FCSB, pentru care s-a dictat penalty. Mai avea puțin Costache și fugea cu mingea la subraț. Dacă ar fi existat VAR-ul, în momentul de față aveam cel puțin 6 -7 puncte în plus. Trebuie să reglăm odată toate greșelile astea. În acest campionat eu cred că Chindia Târgoviște a fost echipa cea mai dezavantajată", a vorbit Săndoi.

Chindia a rămas cu 19 puncte după 18 etape ale campionatului, locul 10 în Liga I.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii