1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pitianpiresDambovitapenet, Liga 1 / Victoria Chindiei, în fața celor de la Hermannstadt (n.red. 2-0), a fost pusă pe plan secund, de multe publicații de profil, din România, după ce sibienii l-au acuzat de rasism și comportament inadecvat pe jucătorul nostru, Andrei Pițian, la adresa lui Romario Pires. În cele ce urmează, vă prezentăm declarația lui Andrei Pițian, potrivit DigiSport!



"Mi se pare normal să am dreptul la replică. La finalul meciului i-am spus un singur lucru lui Romario, când am coborât pe gazon să-mi felicit colegii: <<Nu te mai bați cu pumnii în piept? Nu ne mai provoci?>> În tur, când ne-au bătut, ne-a provocat cu foarte multe gesturi. N-am pronunțat acele cuvinte care se vehiculează. Nu am făcut niciun gest pe timpul meciului. Știu că subiectul rasismului este unul sensibil, am prieteni de culoare și cine mă cunoaște știe că nu accept astfel de lucruri. În momentul în care am trecut pe lângă Romario i-am spus: <<Nu te mai bați cu pumnii în piept?>>. Atât! Nu am făcut niciun gest, nu m-am bătut cu pumnii în piept. Nu am intrat în conflict cu el pe teren. Incidentul nu ne face bine, dar nu i-am zis <<maimuțoiule>> în niciun moment, este exclus. Am fost pe stadion pentru că antrenorul m-a inclus în lotul lărgit, făcusem deja deplasarea la Buzău și n-am putut să joc. În tur au fost niște discuții contradictorii, el ne-a provocat, iar astăzi începuse cu aceleași gesturi. El, în meciul tur, ne provoca cu diverse gesturi. Știu că subiectul rasismului este unul sensibil, dar e cale lungă între ce s-a scris și ce s-a întâmplat. El a început să mă înjure, n-am ripostat și mi-am continuat drumul spre vestiare. După el a luat cartonaș roșu. Nu cred că a fost niciun scandal de rasism.”

 

Sursa: DigiSport
Sursa foto: facebook, Marius Tudor 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii