1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Cazul „Creţu vs Gura Foii” se complică! Deşi Comisia de Recurs, din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, nu a dat decizia finală, se pare că vinovaţii principali se regăsesc în curtea Asociație Județene de Fotbal Dâmboviţa!

 

Marţi, 22 ianuarie, Comisia de Recurs, din cadrul Federației Române de Fotbal, ar fi trebuit să vină cu decizia în cazul „Voinţa Creţu vs Viitorul Gura Foi. Deocamdată, verdictul a rămas în pronunţare.

La ultima înfăţişare, din câte am aflat, Gura Foii nu a mai putut aduce niciun argument în plus, în apărare, după ce AJF Dâmboviţa a expediat către FRF - la cererea Comisiei de Recurs - câteva rapoarte de joc, în original! Voinţa Creţu l-a contestat, în meciul de la Gura Foii, pe jucătorul Adrian Necula (n.13 feb 1997 - carnet 3708), ca fiind „activ” la alte două echipe, fapt constatat cu... ochiul liber şi pe site-ul AJF Dâmboviţa: Dacia Hulubeşti (carnet 36391) şi Viitorul Găeşti (carnet 32984)! La solicitarea echipei Voinţa Creţu, AJF Dâmboviţa ar fi refuzat eliberarea unor copii ale rapoartelor de joc în care jucătorul în cauză apare înscris la „titulari”, dar la cererea Comisiei de Recurs, „ai noştri” n-au mai putut da înapoi şi au fost obligaţi să trimită documentele în original!

Reamintim că în urma contestaţiei depuse de Voinţa Creţu, CCD a decis omologarea meciului Viitorul Gura Foii - Voinţa Creţu (în teren 1-0) cu 0-3 şi penalizarea echipei din Gura Foii cu 6 puncte din clasament. La Apel, Comisia AJF a întors rezultatul, omologându-l cu 1-0 şi anularea penalizării de 6 puncte! Aşteptăm decizia definitivă a Comisiei de Recurs, care trebuie să facă lumină, încă o dată, în... „hăţişul” de nereguli de la AJF Dâmboviţa!

Să mai notăm că Viitorul Gura Foii mai este implicată în alt caz, aflat în mapa Comisiei de Apel, după ce, din câte am aflat, Neajlovul Puntea de Greci a contestat decizia CCD de a omologa rezultatul meciului cu rezultatul din teren (n.r. - Puntea de Greci vs Gura Foiii 1-2). În cauză ar fi jucătorul Sorin Mihalache (n.16 feb 1990), care ar avea carnet vizat pe 2018 şi la CS Coada Izvorului! Parcă sunt prea multe „bomboane” pe... „coliva” AJF Dâmboviţa…



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii