1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

echipagurafoii2019Astăzi, Viitorul Gura Foii a susținut un meci pregătire, adversară fiind Viitorul Straoști! S-au marcat opt goluri! Vezi scorul final, marcatorii pentru Gura Foii, dar și câteva informații interesante din tabăra celor ce au în plan revenirea în Liga a 4-a!

 

Viitorul Gura Foii - Viitorul Straoşti 4-4
Pentru Gura Foii au marcat: Paun Vlad, Grigore Filip, Tudorache Antonio și Oproiu Mihai

Un prim test pentru Gura Foii, în vederea pregătirii returului de campionat, care se anunță dificil, cred oficialii echipei: ”Urmează o perioadă de pregatire intensă, deoarece toate echipele se vor mobiliza atunci când vor juca împotriva noastră. Vom face și două-trei transferuri, deși avem un lot numeros, de aproximativ 20 de jucători.”

 

Care este obiectivul echipei
”Vrem să ne menținem pe primul loc și să promovam în liga a 5-a, obiectivul nostru fiind încă de la reinființarea echipei, în 2017, liga a 4-a, acolo unde echipa a evoluat în perioada 1999 - 2004. Avem o bază sportivă foarte bună, dotată cu nocturnă, pe care se poate evolua în liga a 3-a lejer. Primăria se implică și ne ajută foarte mult financiar. Ne dorim să înființăm și o grupă de juniori, în viitorul apropiat. Iar în Săptămâna Mare a Paștelui vom organiza un meci amical între generația Old Boys (sau cum o numim noi Generația de Aur) și generația Young Boys (actuala echipă), meci care va fi televizat.”

 

Dă-ne LIKE, aici -https://www.facebook.com/DBPNT/sau înscrie-te în grupul dambovitapenet -https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii