1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci13Campionatul judeţean al juniorilor A1 - pentru că B1 nici vorbă să avem, trebuie... grăbit puţin! Când a stabilit calendarul returului, AJF Dâmboviţa n-a ţinut cont că „etapa interjudeţeană” - la care va participa campiona judeţeană, este programat pe... 7 iunie - tur şi 9 iunie - retur, ultima etapă a Ligii a 4-a fiind programată chiar pe 9 iunie! * Intră să vezi cu cine va juca în „barajul interjudeţean” campioana judeţului Dâmboviţa!

 

Ultima etapă a campionatului judeţean Liga a 4-a şi a celui de juniori A1 este programată pe 9 iunie, adică exact în ziua când urmează să se joace... returul „etapei intejudeţene” - fază la care va trebui să participe campioana judeţeană! Plus că mai există şi o etapă amânată, care urmează să fie reprogramată!

FRF a stabilit încă din toamnă datele etapelor Campionatului juniorilor U19 - judeţean, iar în luna februarie a avut deja loc tragerea la sorţi a „etapei a 2-a - interjudeţeană” * Cele 42 de campioane judeţene au fost împărţite în 7 zone, reperezentanta judeţelui notru fiind repartizată în Regiunea 5 Sud-Vest, alături de campionaele judeţelor Vâlcea, Olt, Teleorman, Dolj şi Argeş. În urma tragerii la sorţi, au fost stabilite următoarele meciuri de baraj: Argeş - Dâmboviţa, Vâlcea - Dolj şi Olt - Teleorman. Datele meciurilor: 7 iunie - manşa tur şi 9 iunie - manşa retur * Aşadar, campioana judeţului nostru va juca cu Sporting Piteşti - campioana judeţului Argeş, care are un avans apreciabil în clasament, cu 6 etape înainte de final:

1.Sporting Piteşti 21 21 0 0 186-13 63p

Următoarea clasată - DLR Piteşti are doar... 47 de puncte! Cum stăm noi? Mai mult ca sigur că Olimpicii Ulmi - liderul seriei sau Viitorul IL Caragiale nu vor avea şanse prea mari în faţa argeşenilor, mai ales că nimeni, chiar nimeni n-a învăţat (mai) nimic din experienţele... ruşinoase ale anilor trecuţi! Vrem să mai tragem un semnal în legătură cu regulamentul, mai ales că se intră în ultimele etape şi ar fi păcat să ne facem iarăşi de... băşcălăie, fiind contestaţi şi trezindu-ne cu jucători suspendaţi * În „Campionatul U19 - judeţean”, ediţia 2017-2018 au drept de joc juniori născuţi în anul 1999 şi mai tineri, cu viză anuală AJF pe anul 2017 şi 2018 (jucătorii cu viză anuală FRF pe sezonul în curs nu au drept de joc în competiţie). În campionatul juniorilor U19 - judeţean, au drept de joc numai jucătorii sub 19 ani şi care participă exclusiv în campionatele judeţene de seniori şi juniori. Nu au drept de joc jucătorii care participă în ediţia 2017-2018 a competiţiilor: CN al juniorilor U19 şi U17, Liga Elitelor, Liga I, Liga a 2-a, Liga a 3-a sau CN de Futsal şi implicit au viza anuală FRF pe carnet! Dreptul de joc al juniorilor U19 de nivel judeţean, este stipulat de altfel în ROAF art.34, alin.3... Aşadar, atenţie la stabilirea campioanei judeţene şi termenul de comunicare al acesteia, mai ales că anul trecut Unirea Ungureni avea meci a doua zi şi Ciprian Honciu - patronul echipei... habar nu avea, fiind anunţat de subsemnatul! Ca să nu mai vorbim de ce condiţii trebuia să îndeplinească - obligaţia pregătirii campioanei pentru „etapa interjudeţeană” revenind AJF Dâmboviţa, dar care numai la meciurile de juniori nu s-a (mai) gândit!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii