1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

minifotbal00211Ieri, a fost programată prima etapă din play-off-ul Superligii ”Bergenbier”, la minifotbal, în Dâmbovița! Am avut trei rezultate ... previzibile! Vă prezentăm informații de la meci și declarații, în exclusivitate, de la cei mai buni jucători: George Rusu (Young Boys), Vlad Georgescu (TIV) și Silviu Mândru (Mustang)

 

Ieri, a fost programată prima etapă din play-off-ul Superligii, la minifotbal, în Dâmbovița. Înainte de a vă oferi informații despre cele trei jocuri, să trecem în revistă rezultatele și clasamentul:

Young Boys - Hooligans 7-1
Tiv All Star – Divertis 6-2
Mustang Forte – Vikings 8-1

1. Young Boys 1 1 0 0 7-1 28
2. TIV All Star 1 1 0 0 6-2 26
3. Mustang Forte 1 1 0 0 8-1 24
4. Vikingii 1 0 0 1 1-8 15
5. Divertis 1 0 0 1 2-6 14
6. Hooligans 1 0 0 1 1-7 11

 

Young Boys - Hooligans 7-1
Au marcat: Cernea (min 7), Rusu (10, 23, 24), Nedelea (27), Stănescu (34), Grancea (40) / Clipea (36)

Un meci la discreția celor de la Young Boys, cu Rusu în formă maximă. A fost nevoie însă de șapte minute pentru a vedea prima ocazie de gol! Altfel, un joc în care campioana la zi a făcut instrucție cu ”huliganii”, mai ales în partea secundă!

Jucătorul meciului, George Rusu (Young Boys):
”Obiectivul nostru este să luăm campionatul! Ne batem cu alte două echipe, dar sper că vom fi câștigători. După părerea mea adversarii sunt puternici (...) Astăzi am avut un meci mai ușor, cu un adversar mai accesibil. (...) Sperăm să avem cât mai multe victorii!”

 

 

Tiv All Star – Divertis 6-2
Au marcat: Vlad Georgescu (min. 2, 3, 38), Enescu (24), Ionuț Radu (27, 35) / Gheorghe (23), ?

Un alt joc în care favorita a avut parte de o misiune … ”ușoară”. De remarcat pofta de joc a celor de la TIV, dar și ”nervii” celor de la Divertis, care au găsit o mulțime de motive pentru jocul slab prestat! Începând cu arbitrii... Oaspeții s-au ales și cu un cartonaș roșu, pentru injurii la adresa unuia dintre arbitri. Mai mult, au fost la doar un pas de a părăsi suprafața de joc... Alfel, victorie lejeră pentru TIV, cu Vlad Georgescu în prim-plan!

Jucătorul meciului, Vlad Georgescu (TIV):
”A fost un meci disputat, cu o echipă bună, care a demonstrat multe în prima parte a campionatului. Ne bucurăm că am reușit să câștigăm meciul de astăzi! Sunt bucuros în primul rând pentru că a câștigat echipa! Mă bucur și că am reușit să marchez de trei ori! (…) Sunt echipe bune în play-off și va fi o competiție foarte disputată (…) La prima vedere pare că sunt doar trei echipe mai bune, dar eu spun că toate vor pune probleme! Obiectivul nostru este să jucăm de plăcere și dacă putem lua titlul vom lupta pentru asta!”


Mustang Forte – Vikings 8-1
Au marcat: Lari Plăcintă (min 4, 38, 39), Mândru (6, 8), Albu (16), Bicher (18), Enescu (19) / Banu (33)

A fost un meci în care cei de la Mustang Forte au dominat copios partida, mai ales în prima parte! Astfel că la pauză tabela arăta un sec 6-0! În repriza secundă, ”vikingii” încearcă să reintre în joc, dar lipsa unor jucători importanți și-a spus cuvântul!

Jucătorul meciului, Silviu Mândru (Mustang):
”A fost ușor, după părerea mea. Așteptăm meciurile mai tari, cu cei de la TIV și Young Boys (...) Mulți credeau că acest meci va fi mai echilibrat prin prisma locurilor din clasament. Mă bucur că am reușit să câștigăm. Noi am tratat meciul cu maximă seriozitate și iată că am reușit să luăm punctele puse în joc (...) Toate echipele s-au întărit, sunt formații puternice. Obiectivul nostru este să câștigăm toate cele nouă jocuri care au mai rămas!”





Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ ,
pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii