1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Chindia dispută sâmbătă primul meci din play-out-ului Ligii I, cu AFC Hermannstadt, la Buzău. Cele două formații sunt despărțite de doar șapte puncte după înjumătățire, 20 - Chindia, respectiv 13 - Sibiul. "Avem un meci foarte greu, cu o echipă în mare criză de puncte. Jocurile pe care le mai avem de disputat vor fi, toate, foarte dificile. Nu știu dacă vom reuși să îl recuperăm pe Cornel Dinu, dacă Pițian va putea juca... Neguț este suspendat.”



”Sper ca jucătorii cu probleme să își revină până la ora meciului și să aliniem cea mai bună formație. E important să obținem un rezultat pozitiv. Ne interesează orice rezultat, orice punct, fără doar și poate", a prefațat Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, disputa de mâine, într-un interviu pentru site-ul oficial al grupării târgoviștene.

Săndoi a comentat și evenimentele din ultimul joc oficial al dâmbovițenilor: dezavantajată vădit de brigada condusă de Istvan Kovacs, Chindia a pierdut la Pitești cu 1-3 și a ratat o șansă istorică de a se califica în play-off-ul Ligii I. Săndoi spune că în toate meciurile importante echipa sa este dezavantajată de arbitri. "Îmi pare rău că trebuie să recunoaștem că jucăm în play-out, iar asta mă deranjează. S-au făcut niște greșeli de arbitraj împotriva noastră la ultimul meci care ne-au lăsat cu gura deschisă. Până la urmă nu știu dacă am fi meritat să fim noi acolo, vorbesc de play-off, pentru că dacă au ajuns celelalte două echipe, probabil că ele au meritat. Nu pot să îmi explic, la meciurile importante pe care le avem, apar probleme de arbitraj. La Pitești au fost două greșeli clare, grave, care au influențtat rezultatul final. Nu o spun eu, au fost emisiuni de analiză unde s-a văzut asa. Eu doar repet și îmi exprim amărăciunea pentru că, fără acele greșeli, poate ne pregăteam de altă competiție acum", a declarat tehnicianul Chindiei.

Play-out-ul Ligii I începe astăzi cu două jocuri, UTA - Viitorul (17.30) și Astra - Dinamo (20.30).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii