1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

halagian6899Etapa a 15-a a programat, la Târgoviște, duelul dintre Chindia Târgoviște, locul 8 în clasamentul la zi, al Diviziei Naționale A și FC Național - locul 2, cu 29 de puncte, la 3 puncte de lderul Steaua București!  A fost un meci cu patru goluri și cu un final nu pe placul suporterilor dâmbovițeni! 



Chindia Târgoviște - FC Național București 1-3 (0-2)
Au marcat: M.Luca (min.62) - M.Dună (3, din 11m, 55), Vasc (43 - din 11m).

Chindia: Jipa - Reghecampf, Țermure (cpt), Gîlmencea, Bogoi, Ghergu - Aliuță, Bălașa, Dumitrașcu - Toboșaru (25 - Baicu; 60 -Ir.Voicu), Luca (80 - Ristea). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

FC Național: R.Lucescu - P.Marin, Ciobotariu, Necula, Sburlea, R.Ganea- Moisescu, Potocianu, Vasc (60 - Pigulea;85- M.Savu) - Dună (cpt), R.Niculescu (66 - C.Liță). Antrenor: Florin Halagian.

Au arbitrat: Sorin Vădana (Cluj) - Daniel Munteanu (Bacău) și Constantin Aghiorghiesei (P.Neamț). Obs. FRF: Florin Gîtejan (București). La tineret- rezerve 2-0.

„Bancarii” au intrat la vestiare cu două goluri pe tabela de marcaj, ambele înscrise din lovituri de la 11 metri: prima dictată după un fault al lui Țermure, asupra lui Vasc și a doua după un atac imprudent, sau dacă vreți neglijent, din spate, al lui Gîlmencea, la R.Niculescu, pe care inițial îl scăpase din vedere. La reluare, bucureștenii continuă iureșul la poarta lui Jipa, reieșind practic să închidă meciul, după al treilea gol, marcat de Dună - cursă solitară, încheiată cu un șut, de la marginea suprafeței de pedeapsă, fără șanse pentru portarul târgoviștean, chiar la firul ierbii. Chindia a redus din handicap, prin Marius Luca, botoșenenul marcând dintr-o ”bucată”, în dreapta lui Răzvan Lucescu. Sub Turn circula zvonuri, despre o iminentă plecare a lui Silviu Dumitrescu la Pitești.  Declarația lui Silviu, venită spre a liniști cumva spiritele, s-a dovedit în cele din urmă a fi doar o „poveste de adormit copii”: ”Ce ar însemna să plec și eu acum?” A urmat o săptămâna grea, chiar acasă, pentru Chindia - restanța din etapa a 13-a cu Poli Timișoara și vizita Oțelului Galați (locul 3).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii