1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiovaoct2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut cu U Craiova, 0-1 la Ploiești, singurul gol al întâlnirii fiind marcat de Andrei Ivan, în minutul 73. La echipa antrenată de Emil Săndoi au debutat doi jucători, Adrian Stoian și Vlăduț Stancu, după ce runda trecută, la Botoșani, debutase Alexandru Jipa.



Stoian, jucător cu 95 de prezențe în Serie A, a fost introdus în teren în minutul 81, iar Stancu în minutul 90.

În următorul meci oficial, Chindia va juca marți contra celor de la Gaz Metan Mediaș, în deplasare, în optimile Cupei României.

Foto: AFC Chindia Târgoviște


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii