1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

armeniaromania2020Dambovitapenet, Națională / România a jucat cel de-al treilea meci în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, din 2022. După victoria cu Macedonia și înfrângerea cu Germania, a venit jocul din deplasare, cu naționala Armeniei. Dâmbovițeanul Florin Tănase a intrat în minutul 73. În minutul 80 și-a făcut apariția și Valentin Mihăilă.



Joc nebun, în această seară! S-au marcat nu mai puțin de cinci goluri, din păcate trei în contul Armeniei. 

Primii care au marcat au fost armenii, cu ajutorul lui Toșca, cel care a deviat nefericit, spre supărarea lui portarului nostru, Florin Niță. După ce ”tricolorii” au primit golul, în minutul 56, au fost la un pas să mai primească unul, cinci minute mai târziu, atunci când Niță ne salvează, după ce se întinde serios și reușește să respingă mingea trimisă cu capul de Adamyan.

Un minut mai târziu însă (62), vine golul de 1-1, atunci când mijlocașul Universității Craiova, Alexandru Cicâldău triminte în poartă mingea venită de la Nicușor Bancu.

În minutul 72, același Bancu îl servește perfect pe Cicâldău, care reușește să aducă în avantaj naționala României! (1-2)

În minutul 73, pe teren a intrat Florin Tănase. 

În minutul 78 Pușcaș ne lasă în 10, atunci când a văzut cartonașul roșu, în urma unei intrări neglijente, ca să nu îi spunem periculoasă. 

În minutul 80, pe teren și-a făcut apariția și Valentin Mihăilă!  

Golurile Armeniei au venit în minutul 86, dintr-o poziție de ofsaid, pentru ca golul victoriei să vină în minutul 89, dintr-o lovitură de pedeapsă. 


Din păcate, cei doi dâmbovițeni nu s-au evidențiat în vreun fel. 

Mirel Rădoi a început jocul în următoarea formulă: Niță, Mogoș, Chiricheș, Toșca, Bancu, Stanciu, Marin, Man, Cicâldău, Maxim, Pușcaș.


Astăzi, de la ora 21:45 se mai joacă Germania - Macedonia de Nord și Liechenstain - Islanda. După jocul de astăzi, România are 3 puncte și este pe locul 4! Pe primele poziții: Armenia - 9, Germania - 6 (2 jocuri) și Macedonia de Nord - 3 (2 jocuri) . 

 

Foto: DigiSport 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii