1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Special / De astăzi se joacă cu... biletele pentru optimi pe masă! Cine nu, pleacă acasă! Așadar, meciurile din aceleași grupe se joacă la aceleași ore... Astăzi vom afla, cu certitudine, cele 4 echipe calificate din grupele A și B! Vezi pronosticurile noastr si programul zilei de astăzi! Ecuador - Senegal (grupa A, or 17.00)
Olanda - Qatar (grupa A, ora 17.00)
Iran - SUA (grupa B, ora 21.00)
Țara Galilor - Anglia (grupa B, ora 21.00)

Ecuador - Senegal (grupa A, or 17.00)
Singurul meci între cele două - unul amical - s-a jucat acum două decenii (23 mai 2002, scor 0-1). Teoretic, Ecuador are nevoie de un singur punct pentru a se califica, dar nu vedem cum cineva ar aborda un astfel de meci la remiză! Și totuși nu ni se pare imprevizibil ca cel puțin una dintre reprize să se încheie la egalitate (X oricare repriză)

Olanda - Qatar (grupa A, ora 17.00)
Este clar că pentru Olanda miza este locul 1, pentru  a evita o eventuală întâlnire cu Anglia în optimi! Oricum, Olanda pornește ca favorită în meciul cu Qatarul, care și practic și teoretic nu mai are nicio șansă de calificare. Este, credem, un meci de 1 solist!

Iran - SUA (grupa B, ora 21.00)
La Cupa mondială din 1998, Iranul a învins cu 2-1 (grupa F)! De data aceasta lucrurile par să stea cu totul altfel, chiar dacă Iranul s-ar mulțumi și cu o remiză! Oricum, credem că se vor marca cel puțin două goluri în meci 

Țara Galilor - Anglia (grupa B, ora 21.00)
5 victorii din tot atâtea meciuri au englezii în fața Țării Galilor și nu vedem cum tocmai astăzi să greșescă, mai ales că și cu o remiză pot merge mai departe. Dar pentru a evita o confruntare de gradul 0 cu Olanda, obiectivul Angliei este victoria! Totuși nu excludem și X-ul: X2&1.5+ (Anglia nu pierde și se înscrie cel puțin două goluri în meci).

Să aveți inspirație și să găsiți eventualele surprize!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii