1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tricouri3Dambovitapenet, Special / Astăzi, ne-am îndreptat atenția către unul dintre cei mai frumoși suporteri ai Chindiei Târgoviște, Valentin Mihai, probabil primul suporter al echipei noastre care a reușit să alcătuiască un ”11” din tricourile primite de jucători, de-a lungul timpului.

Pentru Mihai nu a fost ușor să facă acest lucru, a avut nevoie de patru ani! Dar încet, cu răbdare, acum a ajuns să aibă în colecția sa tricourile purtate de Dinu Moldovan, Vadim Rață, Denis Dumitrașcu, Valmir Berisha , Tiberiu Căpușă, Șerban Andrei, Marco Dulca, Milan Kocic, Costel Avram, Doru Popadiuc și Jèrèmy Corinus.

tricouri4

Pentru a-l cunoaște mai bine pe Valentin, l-am invitat să se prezinte în câteva cuvinte: ”Numele meu este Valentin, majoritatea prietenilor imi Valy sau Valy Portarul, sunt suporter al Chindiei Târgoviște și portar la echipa Micro 2. De asemenea, sunt fan FCSB & Steaua București pentru că sunt stelist de mic, dar când vine vorba despre echipa orașului nostru țin cu Chindia Târgoviște! Mă bucur că am o colecție frumoasă de tricouri sportive, dar am și o colecție interesantă de eșarfe și fulare cu Chindia Târgoviște plus alte echipe! Îmi place să fac mișcare, să joc fotbal și să trăiesc fiecare moment! Îmi place să joc FIFA sunt pasionat de gaming și joc FIFA. De fiecare dată când mă duc la fotbal cu prietenii, îmi fac datoria de portar și câștig cât mai multă încredere și devin mai stăpân pe postul meu! În anul 2021, am fost vicecampion cu cartierul Micro 2 la Cupa Cartierelor de zilele orașului Târgoviște, la Complexul Turistic de Natație!

tricouri2

Important este să fim sănătoși, optimiști și fericiți! Ar trebui să nu ne mai gândim mereu la persoana noastră și le dăm șanse altor persoane care au bunăvoință! Nimeni nu este perfect, dar consider că respectul trebuie să fie prioritar cu cât ești mai respectat cu atât lumea te vede altfel, își face o părere mai bună despre persoana ta!”

tricouri1

Atât timp cât Chindia Târgoviște va avea astfel de fani, cu siguranță că echipa noastră nu va muri! Felicitări, Valentin și succes, Chindia Târgoviște!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii