1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Cupa României / Chindia s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după 1-0 la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Cristian Cherchez, cu un minut înainte de pauză. Ca un amănunt interesant, Cherchez marcase și în aceeași fază a competiției din sezonul trecut, 1-1 cu Hermannstadt la Giurgiu, după 120 de minute și calificare la penalty-uri pentru Chindia.



La Miercurea Ciuc, miercuri după-amiază, elevii lui Săndoi s-au întrecut în ratări. "Am întâlnit o echipă bună din Liga a II-a. Știam că vom avea un meci greu, dar din păcate noi ni l-am făcut și mai greu. Am ratat câteva ocazii incredibile. Este o calificare, e foarte bine pentru echipa noastră", a declarat tehnicianul Chindiei la finalul meciului.

Echipa târgovișteană dispută următorul joc oficial astăzi, ora 17.00, cu FC Argeș în deplasare, în etapa a X-a a Ligii I.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii