5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

carluke1Scriam înainte de Anul Nou că Aurel Lixandru a plecat de la Publirex Ciocăneşti, pentru a juca în Scoţia. Mulţi au luat-o în glumă, aşa că revenim, aşa cum am promis, cu primele veşti de la „Lixandro”

 

„Nea Onică Păun a fost şi rămâne ca „tatăl meu din fotbal”! Dacă nu mă... împingea de la spate, nu ajungeam să joc în Scoţia. Și pentru că a fost ziua dânsului pe 1 martie, aș vrea să îi spun LA MULȚI ANI și pe această cale”... Aşa a început discuţia cu „Lixandro de Ciocăneşti”, care de la 1 februarie este fotbalist cu acte în regulă la Carluke Thistle AFC - în „Sunday Central AFL Premier Division”.

onica11

„Este o ligă de amatori, dar condiţiile sunt super, cam cum este la noi, la... Liga a 3-a! Am preferat să joc la amatori, pentru că de unde stau şi până la Montrose era cam mult de mers. Aşa, până la Carluke fac doar 5 minute cu trenul! Am semnat pentru 6 luni, dar am primit deja garanţia că mi se va prelungi contractul, pentru că sunt mulţumiţi de mine. Suntem pe locul doi, dar ne dorim promovarea. Până acum am jucat în 3 meciuri şi am marcat 4 goluri, plus că „am scos” două lovituri de la 11 metri!”

Am căutat şi ne-am convins, cu... cifre! După 9 etape, clasamentul arată astfel:

1.Brunswick 7 5 0 2 28-13 15p
2.Carluke Thistle 6 5 0 1 24-11 15p
3.Budhill United 8 5 0 3 33-26 15p

Meciul din etapa de mâine a fost amânat din cauza vremii. În etapa precedentă: Carluke - Castelmilk United 6-2 * Nu ne rămâne decât să-i urăm baftă lui Lixandro şi promotem să ţinem aproape!

Foto 1 – echipa la care joacă Lixandro - facebook
Foto 2 – Lixandro și Nea Onică

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii