1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

andreivanrapidvienaMorenarul Andrei Ivan, prezent în echipa celor de la Rapid Viena, din minutul 1! A fost al doilea meci din campionat, pentru vienezi. Din păcate, am consemnat și prima confruntare în care formația lui Andrei a pierdut puncte. Vezi scorul final și cât a jucat dâmbovițeanul nostru.

 

Rapid Viena – Altach 1-1 (1-0)
Andrei Ivan, titular în remiza de acasă a celor de la Rapid Viena! Morenarul a fost schimbat însă în minutul 62, cu V. Berisha. Deși Rapid Viena a condus mai tot jocul, în minutul 88 s-a văzut egalată, 1-1, acesta fiind și scorul final.

Rapid Viena are 4 puncte, după două jocuri și momentan este pe poziția a treia a clasamentului. Astăzi sunt programate ultimele trei jocuri ale etapei.

Următorul meci pentru Rapid Viena, în Europa League, pe 9 august, în deplasare, cu Slovan Bratislava (manșa tur).

În campionat va juca pe 12 august, tot acasă, cu Wolfsberger.

Vă reamintim că până acum Andrei Ivan a marcat trei goluri, în trei jocuri oficiale: două în Cupa Austriei, unul în prima etapă de campionat



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii