1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabipetre3478Morenarul Gabriel Petre trăiește a doua tinerețe la Mustignano! El a reușit încă un gol în ultima etapă, ajungând la ”cota 9”! Vă prezentăm ultimele informații despre echipa lui de club! Succes, Gabi Petre! Îți ținem pumnii strânși! 

 

Mustignano - Castelnouvo Vomano 1-2 (1-1). Pentru Mustignano a marcat Gabriel Petre (min.19), la doar un minut după ce oaspeții deschiseseră scorul! Din păcate, gazdele n-au putut face față ritmului impus de ocupanta locului secund din serie A - Promozione Abruzzo, echipă aflată în lupta pentru play-off. După etapa de duminică, Mustignano (29p) mai păstrează un punct avans față de Palmense - prima echipă aflată în zona play-out. Duminică, 10 martie, în etapa a 28-a, Mustignano are o deplasare dificilă, la Montorio - echipă aflată pe poziția a 5-a, loc de participare în play-off!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii