1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ybtivploiestiÎnainte de startul competiției, puțini s-ar fi gândit că Young Boys (campioana județeană) și TIV (vicecampioana) vor ajunge în semifinalele Turneului Regional de Minifotbal, zona Sud-Est. Mai mult, ambele formații au obținut ”biletele” pentru Turneul Final! Astăzi, sunt programate semifinalele și – credem noi – avem dreptul să visăm! Măcar la o finală! Dacă nu mai mult! Vezi programul semifinalelor și finalelor.

 

TIV s-a calificat dramatic, în semifinale! A condus pe Chedra Ploiești cu 2-0, după care s-a văzut egalată! A urmat, desigur, loteria loviturilor de la 7 metri... Aici însă, lucrurile au stat bine pentru târgovișteni! Băieții noștri au marcat, iar Radu Ungureanu a apărat! Ar fi nedrept să nominalizăm pe cineva! Toată echipa a jucat bine și a luptat pentru ceea ce mulți nu credeau: careul de ași! În semifinale vor juca împotriva celor de la Condor Buzău, care a eliminat pe Inter Constanța, tot la loviturile de departajare, după 0-0 în timpul regulamentar.

Young Boys s-a calificat ceva mai lejer, după ce a trecut de Ajax Galați, cu 3-1. Trupa lui Florin Anton a dominat jocul, fapt văzut și pe tabela de marcaj… Ei bine, în semifinale dau peste cel mai puternic adversar: Tanzmannschaft, care a trecut cu 1-0 de Luxury Team.

 

Program semifinale:
TIV – Condor Buzău, ora 10:00
Young Boys – Tanzmannschaft, ora 11:00

Finala mică, ora 14:00
Finala mare, ora 15:00

Succes, băieți!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii