1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sorana0998Mai mult ca sigur că şi de data aceasta, Sorana va fi cea care va trebui să tragă pentru echipa României, la FED Cup, în meciul cu Canada!

 

Monica Niculescu este accidentată, Mihaela Buzărnescu se pare că şi-ar dori o perioadă ceva mai lungă de odinhă, iar Simona Halep va decide abia... miercuri, dacă va juca la Cluj sau nu, acuzând încă probleme la glezna dreaptă! * Meciul de la Cluj, Grupa Mondială II, se va juca pe 10-11 februarie, iar... Halep ar trebui să fie la Doha, pe 12 februarie! Oricum, n-ar fi prima oară când refuză naţionala României, amintindu-ne de un meci, tot cu Canada - în 2015, când Halep n-a mers cu echipa (18-19 aprilie), motivând... o accidentare, însă a doua zi a fost prezentă la turneul de la Stuttgart! Nici cu Belgia nu a jucat, iar la cel cu M.Britanie n-a jucat decât un singur meci! Sigur, este treaba fiecăruia, mai ales când este vorba de... naţionala României * Florin Segărceanu va apela, mai mult ca sigur, în caz de abandonul Simonei Halep, la Ana Bogdan (86WTA), alături de Sorana Cîrstea (36WTA), Irina Begu (37WTA) şi Raluca Olaru (45WTA - dublu). Cum Canada este lipsită de Bouchard, nu ar trebui să ne facem probleme în privinţa calificării, echipa „fruzei de arţar” mizând pe C.Zhao (143WTA), B.Andreescu (182WTA), K.Sekor (277WTA) şi Gb.Dabrowski (321WTA) * Programul complet al sferturilor de finală: România - Canada, Australia - Ucraina, Slovacia - Rusia şi Italia - Spania * Învingătoarele vor juca, în play off (21-22 aprilie 2018), cu învinsele din Grupa Mondială: Belarus - Germania, Cehia - Elveţia, Franţa Belgia şi SUA - Olanda.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii