1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdinamo2022noiBDambovitapenet, Volei și Baschet / Zi plină pentru clubul nostru, CSM! Echipele de volei și baschet joacă astăzi! Dacă la volei misiunea este una ușoară, la baschet, oricât de optimiști am fi.... ne așteptăm la un joc nu greu, ci foarte greu! Succes, celor două formații! Vezi programul zilei! Vom reveni cu informații! 



Volei
La volei, CSM joacă în deschiderea etapei, astăzi, de la ora 16:00, la Cluj Napoca. Singura opțiune pentru fetele noastre este victoria. Asta pentru a se menține aproape de liderul Alba Blaj! Sigur, Clujul nu este o echipă cu pretenții și ne așteptăm la un succes chiar cu 3-0, pentru CSM! 

Baschet
Ei bine, la baschet, fetele noastre au un joc ”imposibil”, cu ICIM Arad! În trecut, cele două formații își disputau titlul... Acum, lucrurile s-au schimbat și dacă Aradul se luptă cu Sepsi, pentru locul 1, CSM-ul nostru încearcă obținerea primului succes, asta deși s-au scurs, deja cinci etape.. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii