1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdinamo2022noiBDambovitapenet, Volei  Feminin / CSM Târgoviște are o mare oportunitate în acest weekend de a pune trei puncte în fața Rapidului, dar și să se apropie la un singur punct de Alba Blaj, care va sta în această etapă! În această situație, CSM Târgoviște și Alba Blaj vor avea același număr de jocuri! Vezi programul jocurilor, clasamentul și scurte comentarii! 




23 noiembrie (restanță)
U Cluj - Pitești
Un joc între două echipe din coada clasamentului. Probabil FC Argeș va reuși să câștige acest duel, cu 3-0 sau 3-1! 


26 noiembrie
Lugoj - Știința Bacău
Un meci cu un solist sigur, 1. Știința Bacău este doar o....”umbră” a formației din anii trecuți, atunci când se lupta pentru supremației! 

Dinamo București - CSM București
Și aici avem un meci cu un solist clar, 1! Așadar, fără multe comentarii, victorie Dinamo, cu 3-0 sau 3-1 .

Pitești - FC Voluntari
Un meci echiilibrat, deschis oricărui rezultat. În opinia noastră, mai multe șanse pare a avea echipa vizitatoare, așa că spunem 2! 


Craiova - U Cluj
Un joc al ”suferinței”! După acest duel, una dintre echipe se va ridica puțin în clasament. Probabil vom asista la o victorie a gazdelor, așa că pronosticul nostru este 1!

27 noiembrie
CSM Târgoviște - Rapid București (ora 15:00) 
Meciul etapei se joacă chiar la Târgoviște! CSM Târgoviște se luptă cu voleibalistele de la Rapid, pentru locul 2, momentan! Spunem momentan, pentru că în cazul unui succes al CSM-ului, echipa noastră se apropie la doar un punct de liderul Alba Blaj! Așa că este momentul ideal ca târgoviștencele să se concentreze la maximum și să obțină un succes de trei puncte! Hai, CSM! 

Alba Blaj stă


Clasament
1. Alba Blaj 17p (6 jocuri)
2. Rapid București 13p (5)
3. CSM Târgoviște 13p (5)
4. Lugoj 12p (6)
5. Dinamo 11p (5)
6. FC Voluntari 9p (5)
7. CSM București 8p (5)
8. Pitești 3p (4)
9. Craova 1p (6)
10. U Cluj 0p (5)
11. Știința Bacău 0p (6) 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii