evaluareanationala1Școala ”Radu cel Mare” Târgoviște, Școala Valea Lungă – Cricov, Școala Nr. 4 Moreni, Școala Ocnița, Școala ”Tudor Vladimirescu” Târgoviște, Școala Brănești, Școala ”Mihai Viteazul” Târgoviște, Școala Nr. 3 Moreni și Școala”Spiru Haret” Braniștea sunt unitățile de învățământ din concursul nostru și pe care le puteți vota până pe 11 martie, la ora 21:00! Mult succes, tuturor!

 

Lasă-ne un comentariu și spune-ne care este cea mai populară școală din județ!

Școala ”Radu cel Mare” Târgoviște
Școala Valea Lungă – Cricov
Școala Nr. 4 Moreni
Școala Ocnița
Școala ”Tudor Vladimirescu” Târgoviște
Școala Brănești
Școala ”Mihai Viteazul” Târgoviște
Școala Nr. 3 Moreni
Școala”Spiru Haret” Braniștea

 

PÂNĂ CÂND SE POATE VOTA
Vom spune ”STOP VOT” luni, 11 martie, la ora 21:00

CUM SE POATE VOTA
Mâine, la 07:00, pe site-ul nostru va apărea un articol în care dăm START la vot! Pentru a vă susține școala favorită, tot ce trebuie să faceți este să dați CLICK pe articolul (linkul) respectiv și la secțiunea comentarii (sub textul din articol, acolo unde apare ”comments”) să lasați DOAR NUMELE ȘCOLII!

ATENȚIE
- orice vot care va conține mai mult de numele uneia dintre școli va fi anulat! Cu alte cuvinte orice comentariu ca ”Școala X este cea mai tare” sau ”Școala Y e cea mai bună” va fi anulat!
- NU ESTE PERMIS ca o persoană să voteze de mai multe ori! Dacă de la o persoană (de pe un cont de facebook) apar mai multe voturi toate voturile persoanei respective vor fi anulate!
- în caz de egalitate, câștig de cauză va avea școala care a primit primul vot!

Alte stiri

Horoscop