ida3Idaira Butăroiu și prietenii ei ne-au mângâiat sufletele, astă-seară, la un eveniment deosebit! Adolescenta din Târgoviște a pregătit, cu grijă, o seară de neuitat, pentru a sărbători primii cinci ani, dint-o viață nouă! Una pe care i-o dorim plină de farmec, pasiune, curaj și lucruri care să îi bucure sufletul plin de dragoste, pentru cei din jur!

 

”Muzica mă definește! Când cânt sunt bucuroasă… Și orice mesaj pe care vreau să îl trasmit reușesc, zic eu, cel mai bine prin muzică! Vreau să le spun oamenilor că orice este posibil, dacă vrei cu adevărat! Nu există NU POT! Trebuie să avem curaj și voință!” Acesta este mesajul Idairei Butăroiu, o adolescentă din Târgoviște care ne dă nouă, tuturor, o adevărată lecție de viață! Ida, așa cum îi spun prietenii, a sărbătorit, astăzi, alături de mama și tata, dar și prietenii de la ”Clubul Victorioșilor”, primii cinci ani, dintr-o nouă viață! Una în care viața de familie se îmbină perfect cu cea de… artist!  ”Au fost cinci ani foarte frumoși, cu multe lucruri de care îmi aduc aminte cu mare bucurie!  Aveam opt ani când am început această nouă viață! M-am înscris atunci la ”Clubul Victorioșilor”, dar și la Liceul Bălașa Doamna. Îmi aduc aminte că unul dintre primele mele momente artistice a fost alături de tata și chitara lui”, ne-a povestit Ida, cu emoție în glas!

ida1

Un spectacol de zile mari!
Alături de Idaira au fost alături mama, tata, Viorica și Victor Mihalache, Roxana Clopotaru, dar și o mulțime de copii, majoritatea de la ”Clubul Victorioșilor”, însoțiți de părinți și bunici! Nu au lipsit nici colegi de școală, profesori sau oameni care au cunoscut-o pe Ida și o prețuiesc.

Ar fi nedrept să spunem că unul dintre momentele artistice de astăzi a fost mai bun decât celelalte! Toate au stârnit ropote de aplauze, au adus emoție și chiar lacrimi de bucurie, în colțul ochilor!

Felicitări, Idaira! Mult succes, pe viitor!

ida2

Alte stiri

Horoscop