Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Daniel Neguț, eurogol de trei puncte!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutsibiu2023noiDambovitapenet, Superliga / Daniel Neguț a fost omul zilei de luni în Liga 1. Mijlocașul dâmbovițean al lui Hermannstadt a înscris singurul gol al meciului cu CFR Cluj, câștigat de sibieni. Neguț a marcat cu un șut de senzație din afara careului, în minutul 61. Apoi a izbucnit în lacrimi și și-a îmbrățișat colegii.

Șase foști jucători ai Chindiei au evoluat ieri, în Superligă, în doar două jocuri!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sibiudinamo2023octDambovitapenet, Superliga / Deși ieri s-au jucat doar două meciuri în Superligă, Hermannstadt - Dinamo 4-0 și Farul - U Cluj 1-1, nu mai puțin de șase foști jucători ai Chindiei Târgoviște au fost titulari în cele două jocuri! Doi dintre ei au reușit chiar să aibe o evoluție peste medie, primind note foarte bune!

Daniel Popa, primul gol la U Cluj!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

popadigisport2023clujDambovitapenet, Superliga  / Atacantul originar din Pietroșița, care a evoluat până acum la nivelul Ligii I, la Dinamo, FC Botoșani și Chindia, a marcat primul său gol pentru noua sa echipă, Universitatea Cluj, în runda a patra a campionatului. Popa a punctat în remiza lui U cu Dinamo, 1-1, la Mediaș. De notat că tot din vară, din lotul clujenilor face parte și un alt fost component al Chindiei, Doru Popadiuc.

Ce gol a marcat Cooper, în UTA - CFR Cluj!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cooper2023iinieDambovitapenet, Superliga / Fostul jucător al Chindiei, G. Cooper a reușit un eurogol, în minutul 27 al partidei UTA Arad - CFR Cluj! ”Lovitura” lui Cooper a fost îndelung lăudată și apreciată! Mai jos, găsești linkul pentru a putea (re)vedea superba execuție! Din nefericire pentru arădeni, jocul s-a terminat 1-3!

De la Flacăra, în Superligă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

stefanbogdanvoluntariDambovitapenet, Superliga / Morenarul Ștefan Bogdan, în vârstă de doar 16 ani, a ajuns în Superligă! Tânărul fotbalist aflat sub comanda lui Mircea Petrescu și apoi sub cea a lui Gabi Paraschiv s-a înțeles cu cei de la FC Voluntari! Portarul de pe Cricovul Dulce a fost pregătit de Mircea Petrescu timp de șapte ani, de la vârsta de 7. Ulterior, timp de doi ani a jucat pentru echipa mare a Flacărei Moreni. 

Marcel Ghergu, la FC Argeș?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marcelgherguDambovitapenet, Liga 2 / Președintele Chindiei din ultimele nouă sezoane - Marcel Ghergu - ar putea ajunge în funcția executivă de la FC Argeș, echipă care a retrogradat și ea la finalul campionatului 2022-2023, la fel ca și Chindia. Ce-i drept, Argeșul a picat după dubla de baraj cu Dinamo, în vreme ce Chindia a retrogradat direct, alături de CS Mioveni.

Alte două nume importante părăresc Chindia!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cooper2023iinieDambovitapenet, Liga 1 / Godberg Cooper, unul dintre cel mai buni marcatori ai Chindiei în sezonul trecut, a semnat miercuri seară cu UTA Arad, prezentarea fiind făcută pe pagina oficială a arădenilor. Sunt foarte bucuros că voi face parte din familia acestui club plin de istorie și pasiune. Sunt extrem de nerăbdător să începem munca", a declarat noul jucător de la UTA la puțină vreme după semnarea contractului. In afară de perioada petrecută la Chindia, Cooper a mai trecut pe la Aurora Seriante, Scanzorosciate, Lavello și Verdello în Italia, Condeixa, Arouca, Espinho și Vianense în Portugalia, dar și FC Schaffhausen în Elveția, Kukesi în Albania și Makedonija GP, în Macedonia. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii