Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Competițiile județene de juniori! Rezultate și clasamente!

nucetjuniori2021Dambovitapenet, juniori / Final de săptămână plin, așa cum ne-am obișnuit, în campionatul județean al juniorilor. Vă prezentăm rezultatele din competițiile juniorilor U15, U13, U11 și U10, înregistrate în aceste etape și clasamentele actualizate pentru fiecare categorie de vârstă în parte! Dacă sesizați nereguli, vă rugăm să ne trimiteți un mail, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citește mai mult:Competițiile județene de juniori! Rezultate și clasamente!

Juniori - Rezultate și clasamente

junioriU10oct2021Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm rezultatele înregistrate în competițiile de juniori, de la finalul săptămânii trecute. Vom reveni cu informații din fotbalul juvenil dâmbovițean. Până atunci să vedem ce s-a întâmplat în ultima etapă. Succes, tuturor, pe mai departe, în toate competițiile! 

Citește mai mult:Juniori - Rezultate și clasamente

Juniori U19, U17, U16, U15, U13, U11, U10, U9 - Rezultate și clasamente

chindiajunioriu17u19sep2021Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm rezultatele de la Juniori, atât în competițiile județene, cât și în cele naționale, în competițiile cu prezențe dâmbovițene! Vom reveni cu informații! Până atunci, să vedem ce scoruri au fost în jocurile de zilele trecute! Mult succes, tuturor formațiilor noastre! 

Citește mai mult:Juniori U19, U17, U16, U15, U13, U11, U10, U9 - Rezultate și clasamente

Vezi posibilii adversari ai campioanei din Dâmbovița, la U19!

junioriU17siU19chindia2021Dambovitapenet, Juniori / Ieri, au fost stabilite duelurile din primul tur - interjudețean al Campionatului Național la Juniori U17 și U19. La juniori U19, pentru că la U17 județul nostru încă n-a reușit să organizeze o competiție(!), campioana județeană va juca în compania campioanei județului Argeș. Meciul - într-o singură manșă se va juca pe 31 mai.

Citește mai mult:Vezi posibilii adversari ai campioanei din Dâmbovița, la U19!

8 echipe, la U9! Succes, tuturor!

u9poza2023Dambovitapenet, Juniori / ”Campionatul județean al Juniorilor U9 (născuți în anul 2014 și mai tineri) propune 8 competitoare, jumătate fiind din Târgoviște: Kinder, Luceafărul, Luceafărul 2 și Phoenix. Li se adaugă CSM Fieni, Golden Dribling Pucioasa, Viitorul Petrești și Olimpia Picior de Munte. La acest nivel nu se contabilizează rezultatele jocurilor și nu se întocmesc clasamente.”

Citește mai mult:8 echipe, la U9! Succes, tuturor!

Bilanț, la Juniori! Vezi analiza noastră! Plus toate clasamentele!

juniorichindia2021oct14Dambovitapenet, Juniori / Fotbalul juvenil a intrat în vacanță, de sus, până jos, adică și în campionatul național, dar și în cel județean. Ne-am propus să facem o trecere în revistă a ierarhiilor la finele sezonului de toamnă, cu promisiunea că vom reveni și cu cele două clasamente ale juniorilor U19 din Onoare - Liga 5, după ședința CDE, pentru a nu avea cumva surprize!

Citește mai mult:Bilanț, la Juniori! Vezi analiza noastră! Plus toate clasamentele!

Juniori U19, U17, U16, U15, U13, U11, U10, U9 - Rezultate și clasamente

junioriU17siU19chindia2021Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm rezultatele meciurilor din competițiile juvenile județene, pentru toate categoriile de vârstă, plus clasamentele neoficiale la zi. Vom reveni cu informații! Până artunci, să vedem cum arată clasamentele, la zi, pentru toate categoriile de vârstă, acolo unde avem reprezentante! 

Citește mai mult:Juniori U19, U17, U16, U15, U13, U11, U10, U9 - Rezultate și clasamente

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii