Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Prima etapă în Campionatele Naționale ale Juniorilor!

csschindiau17p1Dambovitapenet, Juniori / Astăzi, vă prezentăm rezultatele înregistrate în competițiile naționale ale Juniorilor 16, U17, U19! Intră, așadar și vezi cum s-au comportat echipele noastre, la revenirea pe terenul de fotbal! Mult succes, tuturor și vom reveni, de fiecare dată, cu rezultatele înregistrate! 

Citește mai mult:Prima etapă în Campionatele Naționale ale Juniorilor!

Succes, Luceafărul Târgoviște!

luceafarultgv2021aprilieDambovitapenet, Juniori / Emoții, mâine, pentru grupa 2011, de la Luceafărul Târgoviște, antrenor Ionuț Iugulescu! Speranțele fotbalului târgoviștean vor evolua la Ediția 1, a Tâmpa Cup, un turneu inedit, la care vor mai fi prezente alte șase grupări! Și când spunem inedit, ne referim la sistemul de joc! Succes, copii!

Citește mai mult:Succes, Luceafărul Târgoviște!

Trei fotbaliști U14, din Dâmbovița, pot ajunge la .... Națională!

u14selctionataaprilie15Dambovitapenet, Juniori / Vești bune dinspre AJF Dâmbovița! Nu mai puțin de 3 jucători dâmbovițeni născuți în 2007 au fost selecționați de referenții zonali ai Federației Române de Fotbal, pentru finala Turneului Speranțelor, după etapa regională, de la Stejnic (jud. Prahova). Bravo, copii! Felicitări, antrenorilor! 

Citește mai mult:Trei fotbaliști U14, din Dâmbovița, pot ajunge la.... Națională!

Start în campionatele naționale ale juniorilor A și B!

mingefotbalDambovitapenet, Juniori / După o lungă pauză, Federația Română de Fotbal (FRF)  a decis reluarea competițiilor de juniori! Având în vedere protocolul de reluare a competițiilor de fotbal amator, FRF a decis ca aceste competiții să se desfășoare sub forma unui ”mini-campionat”, structurat pe serii geografice și trei faze competiționale.

Citește mai mult:Start în campionatele naționale ale juniorilor A și B!

Dâmbovițenii, victorioși în Turneul Speranțelor U14 (faza regională)

junioriU14dbaprilieDambovitapenet, Juniori / Selecționata U14 Dâmbovița - Teleorman - Giurgiu a câștigat meciul cu selecționata similară a județelor Prahova - Ialomița - Călărași! Jocul a contat pentru faza regională, desfășurată pe stadionul Conpet, Strejnic.

Citește mai mult:Dâmbovițenii, victorioși în Turneul Speranțelor U14 (faza regională)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii