Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Ultimele meciuri în Campionatele Juniorilor, la nivel național!

chindiajunioriU17u19noi2021Dambovitapenet, Juniori / Sâmbătă și duminică s-au jucat ultimele meciuri ale anului în competițiile naționale ale juniorilor.  Cea mai bună evoluție au avut-o juniorii Chindiei care au terminat pe prima poziție la U19 și pe locul 2 la U17 și U14 - unde CSȘ Târgoviște a încheiat sezonul pe un promițător loc 4. Vă prezentăm ultimele rezultate și clasamentele la finele sezonului de toamnă în seriile unde avem reprezentante. 

Citește mai mult:Ultimele meciuri în Campionatele Juniorilor, la nivel național!

Juniori, U19, Liga 4 - Rezultate, clasament, etapa viitoare

meci001junioridragomirestifieni2Sambovitapenet, Juniori U19, Liga 4 / ACS Burduca câștigă derbiul de toamnă și se detașează în fruntea clasamentului, la 3 puncte de principala urmăritoare - Străjerii Răzvad - nimeni alta decât campioana în curs! Altfel, cel puțin șase, dacă nu chiar șapte formații aspiră la locul 3! 

Citește mai mult:Juniori, U19, Liga 4 - Rezultate, clasament, etapa viitoare

Juniori U19, Liga 4 - Rezultatele de azi

meci001junioridragomirestifieni2Dambovitapenet, Juniori U19, Liga 4 / Ploaie afară, ploaie și cu goluri, astăzi, în etapa juniorilor U19, de la Liga a 4-a! Săgeata Braniștea a marcat nu mai puțin de 12 goluri! ”Seturi” au luat și Titu și Moroeni! Și asta nu e tot! Vezi scorurile de azi! Cele mai puține goluri, cum era previzibil, în marele derby, dintre Burduca și Străjerii! 

Citește mai mult:Juniori U19, Liga 4 - Rezultatele de azi

ACS Burduca defilează! 15 victorii, in turul de campionat! Ultima ”victimă”, chiar campioana!

credvediajuniori2023Dambovitapenet, Juniori U19, Liga 4 / S-a jucat marele derby de la Juniori U19, Liga a 4-a, dintre ACS Burduca și Străjerii Răzvad. Duelul s-a disputat la Samurcași (Crevedia) și s-a terminat 1-0! Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 88, de Ionică Vivian! Grație acestui rezultat, tinerii fotbaliști de la Crevedia, care joacă pentru ACS Burduca, s-au desprins în clasament! 

Citește mai mult:ACS Burduca defilează! 15 victorii, in turul de campionat! Ultima ”victimă”, chiar campioana!

Juniori U19, Liga 4 - Avancronica etapei, 25.11.23

fienistrajerii2021aug 1Dambovitapenet, Juniori U19, Liga 4 / Astăzi, pe o vreme rece și ploioasă, au loc meciurile ultimei etape a turului, la Juniori U19! Vă invităm să vedeți care sunt predicțiile noastre și cam la ce am putea să ne așteptăm! Să nu uităm că azi e programat marele duel dintre ACS Burduca și Străjerii Răzvad! 

Citește mai mult:Juniori U19, Liga 4 - Avancronica etapei, 25.11.23

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii