Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Finalele Ligii de Tineret se joacă la Târgoviște

eugenpopescumai2023qDambovitapenet, Juniori / Stadionul ”Eugen Popescu” va găzdui duminică finalele Ligii de Tineret, competiție care și-a desfășurat aici ultimele acte și în vara lui 2023, imediat după retrogradarea Chindiei. Astfel, duminică, 26 mai, de la ora 11.00, va avea loc finala mică, între Universitatea Craiova și U Cluj, iar de la ora 15.00 finala mare, dintre FCSB și  Farul.

Citește mai mult:Finalele Ligii de Tineret se joacă la Târgoviște

Succes, ACS Burduca! Duminică, primul ”examen”!

burduca2024Dambovitapenet, Juniori / ACS Burduca U19 a terminat sezonul în stil de mare campioană, asta după ce ieri, în ultimul joc al sezonului, a învins-o pe principala rivală, chiar pe terenul acesteia! Străjerii Răzvad - ACS Burduca s-a terminat 0-2! Linia de clasament a celor de la Burduca este incredibilă: 29 de victorii și un egal! Golaverajul este și el de necrezut: 339 de goluri marcate și doar 13 primite! 

Citește mai mult:Succes, ACS Burduca! Duminică, primul ”examen”!

GSA Nucet începe luptele la nivel național!

nucetu15campioana2024Dambovitapenet, Juniori /  Grup Școlar Agricol Nucet, campioana județului Dâmbovița la Juniori U15, o va întâlni duminică, 26 mai, pe teren propriu, pe LPS Viitorul Pitești.Jocul este programat de la ora 16:00 și face parte din Turul 1 - Campionatul Național U15! Tot în acea zi se mai dispută alte 19 jocuri. Câștigătoarele vor accede în faza următoare a competiției!

Citește mai mult:GSA Nucet începe luptele la nivel național!

Juniorii de la Crevedia, campioni cu ACS Burduca!

crevediacampioana2024junioriDambovitapenet, Juniori, Liga 4 / ACS Burudca nu mai poate pierde locul 1! Mai sunt două etape de disputat și diferența dintre ACS Burduca și Străjerii Răzvad este de șapte puncte! Echipa formată din tinerii fotbaliști din Crevedia a avut un parcurs de senzație, despre care am scris de-a lungul sezonului. 

Citește mai mult:Juniorii de la Crevedia, campioni cu ACS Burduca!

Detalii despre jocul Chindiei U17, în Semifinalele Campionatului Național!

chindiasigla2023Dambovitapenet, Juniori / Duminică,19 mai, de la ora 12.00, sunt programate cele două semifinale ale Campionatului Național U17 - una dintre echipele ajunse în această fază fiind Chindia Târgoviște. Partea și mai frumoasă este că echipa noastră va juca acest duel chiar la Târgoviște! Vezi toate informațiile!

Citește mai mult:Detalii despre jocul Chindiei U17, în Semifinalele Campionatului Național!

Liga 4 - Rezultatele de azi, Seniori și Juniori

urziceancatitu2024Dambovitapenet, Liga 4 / Rezultate interesante, azi, la Liga a 4-a, atât la Seniori, cât și la Juniori! Să începem cu Juniorii, acolo unde Străjerii clachează și ACS Burduca este foarte aproape de titlu! Asta pentru că diferența este de șapte puncte! La seniori, Urban Titu este și ea destul de aproape de titlu, pentru căî Roberto Ziduri a pierdut duelul cu Săgeata Braniștea, iar acum diferența este de șase puncte! 

Citește mai mult:Liga 4 - Rezultatele de azi, Seniori și Juniori

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii