Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Campionatele Naționale U19 și U17 - Rezultate și clasamente

csschindiau17p1Dambovitapenet, Juniori / CSȘ Târgoviște și Chindia continuă seria bună – ”școlarii” chiar preluând conducerea la U19, în serie, în vreme ce Chindia face schimb de locuri cu CSȘ la U17! Vă prezentăm rezultatele din etapa intermediară, clasamentele actualizate și programul rundei viitoare! Succes, echipelor noastre!

Citește mai mult:Campionatele Naționale U19 și U17 - Rezultate și clasamente

Succes, U14!

junioriU14dbaprilieDambovitapenet, Juniori / Astăzi, va avea loc la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, începând cu ora 15.00, acțiunea de selecție pentru formarea Selecționatei Județene la grupa de vârstă 2008. Vor participa 49 de copii, reprezentând 10 cluburi din județul Dâmbovița: Chindia Târgoviște, CSȘ Târgoviște, Phoenix Târgoviște, Flacăra Moreni, GȘA Nucet, Progresul Găești, Urban Titu, CSM Fieni, Petrolul Hulubești și Olimpia Picior de Munte.

Citește mai mult:Succes, U14!

Alte victorii pentru puștii Chindiei, în Campionatele Naționale!

juniorichindia2021oct14Dambovitapenet, Juniori / Chindia a reușit încă două victorii în campionatele naționale de juniori U19 și U17. Miercuri, la prânz, la Răzvad, juniorii U19 au câștigat cu 2-1 în fața Brașoviei Brașov, în timp ce echipa U17 s-a impus mult mai clar, 9-0. Atât tinerii de la Chindia, cât și antrenorii lor, ne referim aici la Irinel Voicu și Sică Bârdeș, merită toate felicitările pentru parcursul din acest sezon.

Citește mai mult:Alte victorii pentru puștii Chindiei, în Campionatele Naționale!

Campionatele Naționale ale Juniorilor – Rezultate, clasamente, etapele viitoare

junioriU17siU19chindia2021Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm rezultatele înregistrate în competițiile naționale ale juniorilor, acolo unde avem și noi reprezentante. Vă invităm să parcurgeți rezultatele înregistrate. Mult succes echipelor noastre! Vom reveni cu informații.

Citește mai mult:Campionatele Naționale ale Juniorilor – Rezultate, clasamente, etapele viitoare

Dublă victorie pentru juniorii Chindiei!

chindiajun2021bnDambovitapenet, Juniori / Juniorii A și B Chindiei au reusit din nou victorii pe linie in acest week-end. Grupele U19 și respectiv U17 au jucat la Făgăraș, cu CSM, în etapa a șaptea a campionatului. Chindia s-a impus în ambele confruntări, 9-2 la juniorii U19 și 4-0 la U17. De cele două grupe se ocupă Irinel Voicu și Sică Bârdeș, primul - coordonator al Centrului de Copii și Juniori, iar al doilea numit de curând principal la ASFC Pucioasa, după plecarea lui Nicu Croitoru la Timișoara.

Citește mai mult:Dublă victorie pentru juniorii Chindiei!

CSȘ Târgoviște și Chindia, calificate în Liga Elitelor U15!

csselitau15Dambovitapenet, Juniori / Ieri, pe terenul sintetic de la Complexul de Natație s-au jucat semifinalele campionatului județean al juniorilor U15, miza fiind calificarea în Liga Elitelor U15! Chindia s-a duelat cu Flacăra, în timp ce CSȘ Târgoviște a întâlnit pe Phoenix! S-au marcat nu mai puțin de nouă goluri, opt notând doar în una dintre partide! 

Citește mai mult:CSȘ Târgoviște și Chindia, calificate în Liga Elitelor U15!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii