Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Juniori U19, U17, U16, U15, U13, U11, U10, U9 - Rezultate și clasamente

junioriU17siU19chindia2021Dambovitapenet, Juniori / Astăzi, vă prezentăm ultimele rezultate din fotbalul juvenil dâmbovițean, dar și clasamentele actualizate. Vezi cum s-au descurcat și echipele din campionatele naționale, acolo unde unele fotmații se descurcă chiar foarte bine! Succes tuturor! Vom reveni cu informații! Până atunci, să vedem cum arată clasamentele! 

Citește mai mult:Juniori U19, U17, U16, U15, U13, U11, U10, U9 - Rezultate și clasamente

Juniori U19, U17, U16, U15, U13, U11, U10, U9 - Rezultate și clasamente

chindiajunioriu17u19sep2021Dambovitapenet, Juniori / Așa după cum v-am obișnuit, vă prezentăm ultimele rezultate și fotbalul județean, dar și național, acolo unde avem reprezentante! Mult succes, tuturor! Vom reveni cu informații. Până atunci, să vedem care sunt liderii tuturor ligilor. Așteptăm și comentariile voastre! Asta pentru că ne dorim să fim alături de toți juniorii! 

Citește mai mult:Juniori U19, U17, U16, U15, U13, U11, U10, U9 - Rezultate și clasamente

Juniori - Rezultate și clasamente

chindiajunioriU17u19noi2021Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm rezultatele înregistrate în seriile campionatelor naționale de juniori în care sunt angrenate echipe dâmbovițene, dar și clasamentele actualizate .Vom reveni cu informații din fotbalul juvenil. Până atunci, să vedem cum s-au descurcat echipele în ultimele jocuri pe care le-au disputat. 

Citește mai mult:Juniori - Rezultate și clasamente

Juniori U19, U17, U16, U15 - Rezultate și clasamente

junioriU17siU19chindia2021Damvbovitapenet, Juniori / Vă prezentăm rezultatele înregistrate în seriile campionatului național al juniorilor, serii în care sunt angrenate echipe dâmbovițene și clasamentele finale - înainte de playoff - fază în care s-au calificat ambele echipele dâmbovițene Chindia Târgoviște și GSA Nucet! Vom reveni cu informații! 

Citește mai mult:Juniori U19, U17, U16, U15 - Rezultate și clasamente

Juniori - Rezultate și clasamente, în fotbalul județean!

nucetjuniori2021Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm rezultatele înregistrate în competițiile județene de juniori! Vom reveni cu informații din fotbalul juvenil. Până atunci, să vedem ce rezultate au fost înregistrate zilele trecute. Mult succes, tuturor, pe mai departe! Așteptăm și mesajele voastre! 

Citește mai mult:Juniori - Rezultate și clasamente, în fotbalul județean!

Chindia și GSA Nucet, în play-off, la juniori!

chindiajunioriu17u19sep2021Dambovitapenet, Juniori / În acest week-end s-a încheiat prima fază a campionatelor naționale U19 și U17, rezervate juniorilor republicani, denumirea anterioară a participanților în aceste competiții. Din județul nostru s-au calificat mai departe Chindia Târgoviște și GȘA Nucet, care au fost repartizate în seria a IV-a. Adversarii celor două vor fi: Metaloglobus, Petrosport Ploiești, Progresul Spartac și Pro Academy.

Citește mai mult:Chindia și GSA Nucet, în play-off, la juniori!

Campionatele Naționale și Județene de Juniori – Rezultate și clasamente!

chindiajunioriU17u19noi2021Dambovitapenet, Juniori / Vă prezentăm rezultatele și clasamentele în toate competițiile în care județul Dâmbovița are reprezentante. Vom reveni cu informații din fotbalul juvenil. Până atunci, să le urăm succes tuturor copiilor angrenați în competiții!

Citește mai mult:Campionatele Naționale și Județene de Juniori – Rezultate și clasamente!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii