Stiri sportive din Dambovita - Tenis de masa

Darius Movileanu, dublu campion european!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

dariusmovileanuDambovitapenet, Tenis de masă / Rezultate de senzație pentru Darius Moldoveanu, târgovișteanul de 19 ani, la CE de tenis de masă de la Malmo, rezervate juniorilor. Darius a jucat un rol important pentru titlul european cucerit de echipa U19 a României, în urmă cu câteva zile, iar aseară a devenit numărul 1 în Europa și în proba de simplu, după ce a făcut un concurs încântător.

Cel mai mare vis al lui Darius Movileanu!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dariusmovileanu2022Dambovitapenet, Special / Cel mai bun jucător de tenis de masă al României în acest moment, dâmbovițeanul Darius Movileanu e cu gândul la un nou sezon excelent și la calificarea la Jocurile Olimpice din 2024. "Obiectivul principal rămâne calificarea la Olimpiada din 2024 de la Paris. Un obiectiv foarte greu, dar numai cei care cred în provocări reușesc, nu-i așa? Se califică direct doar primii 60 de sportivi din clasamentul la seniori, iar ceilalți trebuie să joace calificări. Ca să te califici ar trebui apoi să câștigi 5 meciuri din 5, alt lucru foarte greu”, a declarat Darius, care abia a împlinit 17 ani.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii