Stiri sportive din Dambovita - Liga a 4-a

Fotbal județean - Calendar amicale

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga4strajerii2021noiDambovitapenet, Fotbal județean / Vă prezentăm calendarul jocurilor amicale din fotbalul dâmbovițean, despre care am aflat, deja Vă invităm și pe voi să ne notificați pe pagina de facebook sau pe grupul nostru de facebook, atunci când știți de existența unor jocuri de verificare. Mulțumim, tuturor! Succes în pregătiri.

Fotbal județean - Calendar amicale

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF2Dambovitapenet, Fotbal județean / Vă prezentăm calendarul jocurilor amicale din fotbalul dâmbovițean, despre care am aflat, deja Vă invităm și pe voi să ne notificați pe pagina de facebook sau pe grupul nostru de facebook, atunci când știți de existența unor jocuri de verificare. Mulțumim, tuturor! Succes în pregătiri. 

Încep jocurile de pregătire și în fotbalul județean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Fotbal județean / Ei bine, au început și meciurile amicale în fotbalul dâmbovițean! Și chiar dacă primele semnale vin din fotbalul juvenil – cu atât mai bine (!) – promitem să vă ținem la curent cu tot ce aflăm, până la reluarea sezonului oficial competițional. Mult succes în pregătiri! 

Liga 4 - Programul returului

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF1Dambovitapenet, Liga 4 / Până la stabilirea calendarului de primăvară, vă prezentăm programul returului Ligii a 4-a, ediția 2021-2022 – urmând să revenim atunci când vom cunoaște datele de disputare a etapelor. Va fi un retur interesant, cu siguranță, mai ales dacă ne gândim la lupta dintre Străjerii și Ziduri! 

Program vize anuale în fotbalul județean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF1Dambovitapenet, Fotbal Județean / Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a publicat programul pentru echipele din fotbalul județean, care sunt invitate să vină la sediul instituției pentru a obține viza anuală! Vă prezentăm programul realizat de forul sus-amintit! Succes, tuturor și un an plin de reușite! 

Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF1Dambovitapenet, Fotbal Județean / Vă prezentăm deciziile Comisiei de Disciplină și Etică, din cadrul AJF Dâmbovița, luate în ultima ședință. Vom reveni cu informații din fotbalul dâmbovițean. Până atunci, să vedem ce s-a mai decis!

Clasamente, la finalul turului

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF1Dambovitapenet, Fotbal Județean / După ultima ședință a Comisiei de Disciplină și Etică – AJF Dâmbovița, putem publica clasamentele oficiale ale competițiilor din ”fotbalul mic” dâmbovițean, la finele sezonului de toamnă. În ideea că vor mai apare modificări în urma unor decizii ale Comisiei de Apel, vom reveni la momentul oportun! Până atunci, să vedem cum arată ierarhiile! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii